Η Αστυνομία για περιστατικό με πυροβολισμούς κατά αδέσποτων

Καμία υπόθεση δεν έχει ενώπιον της η Αστυνομία σε σχέση με το περιστατικό ρίψης πυροβολισμών κατά αδέσποτων τη Δευτέρα το μεσημέρι στην Παλλουριώτισσα, που αποκάλυψε το Sigmalive.

Υπενθυμίζεται ότι μία παρέα νεαρών, επιτέθηκε σ’ άνδρα που τον «τσάκωσε» με κυνηγετικό όπλο στο χέρι (σύμφωνα με την καταγγελία).

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση της εν λόγω

υπόθεσης, όταν στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για να διερευνήσουν το περιστατικό -μετά από σχετική καταγγελία που έλαβαν- οι δύο πλευρές τόνισαν ότι δεν έχουν παράπονο και δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε καταθέσεις στο αστυνομικό τμήμα.

Ξυλοδαρμός άνδρα από εκπαιδευτή σκύλων–Πυροβολούσε αδέσποτα;

Ως εκ τούτου, τα μέλη του αστυνομικού σταθμού έφυγαν «άπραγοι» από τη σκηνή, καθώς ούτε οι νεαροί είχαν παράπονο από τον άνδρα ούτε και ο άνδρας που φέρεται να πυροβολούσε αδέσποτα, είχε παράπονο για την επίθεση που δέχθηκε νωρίτερα.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, σε καμία από τις δύο πλευρές δεν συνέφερε να κατηγορήσει την άλλη και να καταχωρηθεί επίσημα υπόθεση στη Αστυνομία, αφού θα προέκυπταν αλυσιδωτά προβλήματα για όλους από τα φερόμενα αδικήματα που προηγήθησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα