ΠΑΣΥΔΥ: Προσωπικές απόψεις εξέφρασε ο Δρ. Μουτήρης

Για προσωπικές απόψεις του Δρα Ιωσήφ Μουτήρη (Διευθυντή Καρδιολογικής Μονάδας Νοσοκομείου Πάφου) κάνει λόγο η ΠΑΣΥΔΥ σε σχέση με χθεσινές του δηλώσεις για την ικανότητα των Διευθυντών των νοσοκομείων και την εν γένει κατάσταση που επικρατεί στα κρατικά νοσηλευτήρια. Η συντεχνία προσθέτει ότι για τα θέματα αυτά έχει δημόσια και επανειλημμένα τοποθετηθεί η ίδια.

Σε σχετική ανακοίνωση η Κεντρική Γραμματεία της ΠΑΣΥΔΥ αναφέρεται συγκεκριμένα στις αναφορές του κ. Μουτήρη στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ

«Από Μέρα σε Μέρα», την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, για θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία.

Η συντεχνία επιθυμεί «να καταστήσει σαφές ότι οι υπό αναφορά δηλώσεις αφορούν προσωπικές απόψεις του συναδέλφου, που αυθαίρετα και αντιδεοντολογικά έχει διατυπώσει, επικαλούμενος την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του κλάδου Ιατρών της Οργάνωσης και ως εκ τούτου με κανένα τρόπο δεν απηχούν τις επί του προκειμένου θέσεις ούτε της ΠΑΣΥΔΥ, αλλά ούτε και του Κλάδου Ιατρών που συνδικαλιστικά υπάγονται στην Οργάνωση μας».

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς του συναδέλφου για χρηματισμό κυβερνητικών ιατρών, η ΠΑΣΥΔΥ τον καλεί να προχωρήσει σε τεκμηρίωση τους, εάν και εφόσον διαθέτει τέτοια στοιχεία, αντί να προβαίνει σε συλλήβδην και αόριστες καταγγελίες εναντίον συναδέλφων του «που καθάπτονται του κύρους και της αξιοπρέπειας του συνόλου των ιατρών που εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα