«Έχετε την δύναμη να μας σκοτώσετε – Ξέρετε που μπλέξατε;»

Συγκλονισμένη παραμένει για τρίτο 24ωρο η Βρετανία και όχι μόνο από το τρομοκρατικό κτύπημα στην καρδιά του Λονδίνου. Έξω απ το κοινοβούλιο, μόλις μερικά μέτρα μακριά από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και την Τραφάλκαρ Σκουέαρ.

Οι Βρετανοί, ωστόσο, παραμένουν συγκρατημένοι στις πρώτες τους δηλώσεις, δίδοντας το μήνυμα ναι μεν της σοβαρότητας της κατάστασης, προωθώντας παράλληλα όμως μια λογική καθησυχασμού, έχοντας κατά νου τα εκατομμύρια των υπηκόων γηγενών και μη που ζουν και εργάζονται στην χώρα.

Σε έναν «μονόλογο» στην εκπομπή του, στην τηλεόραση του BBC,

ο Andrew Neil έδωσε σαφές μήνυμα στους τρομοκράτες. «Έχετε καθόλου ιδέα με ποιους τα βάλατε; Αυτή η χώρα ήταν η μοναδική που αντιστάθηκε κατά την διάρκεια του ΒΠΠ στην μεγαλύτερη αεροπορική δύναμη, την Luftwaffe.

Ο Neil σημείωσε ότι οι τρομοκράτες έχουν την δύναμη να σκοτώσουν.

"Αν νομίζετε ότι θα πτοηθούμε από αυτές τις εμμονικές επιθέσεις τρομοκρατών που κρατάνε μαχαίρια σε αυτοκίνητα τότε βρίσκεστε απλώς σε παραλήρημα", είπε από τον αέρα της εκπομπής, This Week ο Andrew Neil.

Δείτε εδώ: Αυξάνονται οι νεκροί από την τρομοκρατική του Λονδίνου

"Yes, you have the power to hurt us. Sometimes the hurt is more than we can bear. But you cannot defeat us" says @afneil opening #bbctw pic.twitter.com/VXGWb51kfL

BBC This Week (@bbcthisweek) March 24, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα