Η πληροφορία που ξετύλιξε το κουβάρι..

Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Μία πληροφορία που έφτασε στον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου ήταν αυτή που οδήγησε τους ανακριτές στα χνάρια του ισοβίτη Χαράλαμπου Ανδρέου, αλλά και στις συλλήψεις που ακολούθησαν για το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα.

Αυτό ανέφερε χθες, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας-Αμμοχώστου, ο λοχίας του ΤΑΕ

Αρχηγείου Γιάννος Ορφανός, ο οποίος συμμετείχε στην ανακριτική ομάδα και κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας.

Η πληροφορία ανέφερε ότι κάποιος δασοπυροσβέστης, ο πατέρας του οποίου διατηρεί υποστατικό κοντά στον Ιππόδρομο και η φίλη του με το όνομα Σώτια ενέχονταν στο τετραπλό φονικό. Με τη λήψη της πληροφορίας, κατέθεσε, οι ανακριτές συνέλαβαν τον Χαράλαμπο Ανδρέου, ο οποίος με τις πληροφορίες που είχε δώσει τότε τους βοήθησε σημαντικά.

Τους οδήγησε στο εστιατόριο
Ο Χαράλαμπος Ανδρέου αποκάλυψε ότι είχε ενοικιάσει έπαυλη στον Πρωταρά, ώστε να παραθερίσει στην περιοχή, όπως αρχικώς ισχυρίστηκε. Εκεί διέμεινε ο Αλβανός καταζητούμενος Άλεξ Μπουρέλι, φερόμενος ως ο βασικός εκτελεστής του εγκλήματος.

Το κλειδί της έπαυλης παρέλαβε στις 20 Ιουνίου 2016 η Σοφία Γρηγορίου (φίλη του Μπένη), που είναι η τέταρτη κατηγορούμενη στην υπόθεση. Ο Ανδρέου, όπως αναφέρθηκε, ομολόγησε συμμετοχή στο έγκλημα, παραδεχόμενος μεταξύ άλλων ότι ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τους εκτελεστές από το σπίτι στον Πρωταρά προς το εστιατόριο, όπου έγινε το μακελλειό της 23ης Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι η Σώτια Νεοφύτου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών λόγω του περιορισμένου ρόλου της στην υπόθεση και ήδη έχει αποφυλακιστεί. Ο Χαράλαμπος Ανδρέου θα καταθέσει ως βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα