Αρνείται τις κατηγορίες ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου

Αρνείται την εναντίον του κατηγορία για απειλές κατά λειτουργού του και τη θεωρεί κατά πάντα ανυπόστατη, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωσνταντίνος Χριστοφίδης.

Σε απαντητική επιστολή που απέστειλε στο SigmaLive, με αφορμή το δημοσίευμα που τον φέρει να βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης για υπόθεση που αφορά απειλές, το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κύπρου ισχυρίζεται ότι ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι καθόλα εσφαλμένος και παραπλανητικός.

Όπως αναφέρεται

στην επιστολή, η καταχωρηθείσα ιδιωτική ποινική υπόθεση κατά του Πρυτάνεως αφορά κατηγορία κοινής επίθεσης και όχι απειλές, ενώ στις λεπτομέρειες κατηγορητηρίου δεν προσδιορίζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα ή κατ’ ισχυρισμό κοινή επίθεση και τα γεγονότα που την στοιχειοθετούν. Επισημαίνεται επίσης ότι ο τίτλος της θέσης του κ. Γ. Ζωδιάτη είναι «Ανώτερος Λειτουργός».

Επισημαίνεται δε, ότι ο κ. Ζωδιάτης δεν εκτελεί καθήκοντα, ούτε κατέχει θέση «Αναπληρωτή Διευθυντή του Ωκεανογραφικού Κέντρου».

Επιπλέον, τονίζεται ότι το κατ΄ ισχυρισμό συμβάν κοινής επίθεσης έλαβε χώρα στις 13.01.2014 και "είναι άξιον απορίας για ποίον λόγο ο κ. Ζωδιάτης αποφάσισε να καταχωρήσει μετά πάροδο 27(!) μηνών ιδιωτική ποινική υπόθεση αντί να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία ή έστω να καταχωρήσει άμεσα ιδιωτική ποινική υπόθεση".

Keywords
Αναζητήσεις
πρυτανης επιθεση κυπρος
Τυχαία Θέματα