Μιλιβόγεβιτς: «Αγάπησα τον Ολυμπιακό»

«Δεμένος» με τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που αγάπησε όπως και τον Ερυθρό Αστέρα, δηλώνει στα σερβικά ΜΜΕ ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με αφορμή το πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων στο Βελιγράδι. «Θα ήμουν χαρούμενος αν το αποφεύγαμε», είπε για μια πιθανή κόντρα τους στα προκριματικά του Champions League.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε

ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στη «Blic»:

Για το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να παίζεις κόντρα στον Αστέρα. Το έχω πει ένα εκατομμύριο φορές: έχω σπουδαίες αναμνήσεις από αυτή την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θυμήθηκα πάλι τα παλιά. Έπαιξα δύο χρόνια εδώ και παρότι πήρα μόνο ένα Κύπελλο η παρουσία μου στον Αστέρα σημαίνει πολλά για μένα».

Για την πιθανή... επίσημη κόντρα Ολυμπιακού – Ερ. Αστέρα στα προκριματικά του Champions League: «Θα ήμουν χαρούμενος αν το αποφεύγαμε! Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα έπαιζαν μεταξύ τους δύο αγαπημένες μου ομάδες. Ωστόσο, αν συμβεί θα είμαι επαγγελματίας και θα τα δώσω όλα για την ομάδα που αγωνίζομαι. Τα συναισθήματα θα μπουν στην άκρη ασχέτως του αν αγαπώ τον Ερ. Αστέρα. Πρέπει πάντως να παραδεχθώ ότι αγάπησα και τον Ολυμπιακό, ειδικά με τις σχέσεις που έχει με τον Αστέρα».

Για το αν παρακολουθεί την πορεία του Ερυθρού Αστέρα: «Φυσικά και την παρακολουθώ. Έχει την καλύτερη ομάδα στη Σερβία, με έναν εξαιρετικό προπονητή. Θα έχει φέτος την ευκαιρία να μπει στους ομίλους του Champions League και πιστεύω ότι με 2-3 καλές προσθήκες θα έχει αρκετές πιθανότητες. Αν φτιάξει ένα καλό, «γεμάτο» ρόστερ θα είναι πιο εύκολο να τα καταφέρει. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα