Οι πρώτες δηλώσεις των Argo μετά τον αποκλεισμό τους

Στην τρέλα και τη διπλωματία το έριξαν οι Argo μετά την χθεσινή εμφάνιση τους και οι πρώτες τους δηλώσεις για όσα έγιναν χθες είναι κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου.

Αφού αρνήθηκαν να βγουν στην Τσιμτσιλή και στην ΕΡΤ, λόγω της κακής ψυχολογίας τους, μίλησαν μέσω Skype στην Τατιάνα Στεφανίδου

και το Tatiana Live για να μας πουν απλώς αερολογίες. «Ήταν πολύ ανθρώπινο να στενοχωρηθούμε. Κάποιοι μένουν, κάποιοι αποχωρούν, είναι ένας διαγωνισμός. Όλοι τα κατάφεραν πάνω στη σκηνή κι αυτό είναι τόσο μοναδική εμπειρία, που μόνο όσοι θα ανέβουν σε αυτή τη σκηνή θα τη ζήσουν», δήλωσαν και συνέχισαν: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο που αποκομίσαμε από το ταξίδι μας στη Στοκχόλμη. Τίποτα δεν έγινε λάθος, έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία, αυτό δεν το προβλέπεις εσύ. Εμείς θέλαμε να είμαστε αξιοπρεπείς πάνω στη σκηνή, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και από τη στιγμή που τα κάναμε είμαστε περήφανοι. Δε νιώθουμε ότι δε νικήσαμε. Κερδίσαμε ούτως ή άλλως για εμάς. Όλα τα υπόλοιπα δεν αφορούσαν εμάς, αφορούσαν ανθρώπους που μας πλαισίωναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα