Απόλλων: Παθιασμένος για τη νίκη

Παθιασμένος, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, ο Απόλλωνας ταξιδεύει σήμερα στη Λευκωσία για ν' αντιμετωπίσει την Ομόνοια με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Τον Κάανεν, που κάνει ντεμπούτο σήμερα στον «κυανόλευκο» πάγκο, θέλει να το συνδυάσει με μια νίκη που, ίσως, αποδειχθεί η πιο σημαντική στην πορεία της λεμεσιανής ομάδας στον φετινό μαραθώνιο.

Ένα παιγνίδι με τους «πράσινους» μέσα στο ΓΣΠ είναι πάντα πάρα πολύ δύσκολο. Το σημερινό γίνεται ακόμη δυσκολότερο αφού η λεμεσιανή

ομάδα ταξιδεύει στην πρωτεύουσα χωρίς 8 ποδοσφαιριστές κάποιοι εκ των οποίων είναι βασικότατοι. Όμως, ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα, Τον Κάανεν, δεν τα έχει βάψει μαύρα και προετοίμασε την ομάδα του όσο καλύτερα μπορούσε με σκοπό να μπει στο γήπεδο σήμερα και από το πρώτο λεπτό να έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη.

Εκτός Γκουλιόν-Στυλιανού
Η χθεσινή τελευταία προπόνηση του Απόλλωνα επεφύλαξε ακόμη δύο δυσάρεστα νέα στον κ. Κάανεν. Ο Γκουλιόν δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων στο χέρι και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Στυλιανού αν και προπονήθηκε κανονικά έμεινε και αυτός εκτός, αφού κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του για ένα τέτοιο σπουδαίο παιγνίδι. Οι δύο ποδοσφαιριστές προστέθηκαν στους τιμωρημένους με κάρτες Σανγκόι, Μερκή, Παπουλή και Χαμντανί, αλλά και στους εδώ και καιρό παροπλισμένους λόγω τραυματισμών Αντράντε και Βασιλείου, με αποτέλεσμα ο αριθμός των απόντων να φθάσει τους 8. Και μπορεί ο αριθμός αυτός να είναι μεγάλος, όμως ο Απόλλωνας έχει μεγάλο ρόστερ τη φετινή περίοδο και έτσι ο κ. Κάανεν είναι σε θέση, όχι απλά να παρουσιάσει μια γεμάτη 11άδα σήμερα αλλά μια 11άδα που θα μπει στο ΓΣΠ, στοχεύοντας το τρίποντο και την παραμονή του Απόλλωνα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στην τακτική που θα εφαρμόσουν σήμερα, έτσι ώστε να τη μάθουν όσο καλύτερα γίνεται και να τη «βγάλουν» στο γήπεδο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντεμπούτο του ο Ολλανδός προπονητής, δεν είναι και πολύ δύσκολο να την προβλέψει κάποιος λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών. Μοναδικό ερωτηματικό είναι η 3η θέση στα χαφ, με τους Ρόσα και Χάμπο Κυριάκου να διεκδικούν θέση δίπλα από τους Στογιάνοβιτς και Μεριέμ.

Περισσότεροι από 2.000
Ο Απόλλωνας αναμένεται να έχει στο πλευρό του περισσότερους από 2.000 οπαδούς του. Μέχρι χθες είχαν φύγει αρκετά εισιτήρια ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν σήμερα από την μπουτίκ της ομάδας. Είναι λογικό να υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες ένα μούδιασμα από τον κόσμο, όμως, όσο πλησιάζει η ώρα του αγώνα τόσο και θα μεγαλώνει το ενδιαφέρον. Οι οργανωμένοι θα αναχωρήσουν από τον κεντρικό τους σύνδεσμο με προορισμό το ΓΣΠ στις 14:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα