Αντιπροσωπεία της Βουλής σε συνεδρίαση της ΔΣΟ

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), αποτελούμενη από τους βουλευτές Άγγελο Βότση (επικεφαλής), Κώστα Κωνσταντίνου, Ευανθία Σάββα και Ηλία Μυριάνθους, αναχωρεί αύριο για την Αθήνα για να συμμετάσχει σε διήμερη κοινή συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας και των Προέδρων και Εισηγητών των Επιτροπών της ΔΣΟ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής,

τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις για τον απολογισμό των δραστηριοτήτων της Συνέλευσης, τον προγραμματισμό νέων δραστηριοτήτων της ολομέλειας της ΔΣΟ και των Επιτροπών της, καθώς και για τον προγραμματισμό της επόμενης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, η κυπριακή αντιπροσωπεία θα προβεί επίσης σε ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στις συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Σύνεδροι από άλλες αντιπροσωπείες στη ΔΣΟ θα ενημερώσουν, εξάλλου, τους συμμετέχοντες στην εν λόγω Συνεδρίαση για τα αποτελέσματα πρόσφατων εκλογών στις χώρες τους. Θα πραγματοποιηθεί, τέλος, συνάντηση με τον Κόπτη Πάπα Αλεξανδρείας και Πατριάρχη της Έδρας του Αγίου Μάρκου, Ταουάντρο Β’.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα