Συνεχίζουν μαζί ΕΑΚ – ΟΠΑΠ (pics)

Διάσκεψη και γεύμα παρέθεσε σήμερα η ΕΑΚ στους δημοσιογράφους με την ευκαιρία της ανανέωση της χορηγίας από την ΟΠΑΠ. Ο πρόεδρος της ΕΑΚ Παναγιώτης Φελλούκας στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ, ο οποίος είναι δίπλα στην ΕΑΚ από το 1993. Η φετινή χορηγία, όπως επεσήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΚ

είναι μεγαλύτερη από την περσινή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης στη δική του ομιλία είπε τα ακόλουθα: «Χαιρόμαστε που είμαστε δίπλα στην ΕΑΚ και μέσω αυτής προσφέρουμε στον αθλητισμό, σε μια περίοδο δύσκολο και με κρίση αξιών. Τον τελευταίο καιρό προσπαθούν κάποιοι να πλήξουν την παρουσία του ΟΠΑΠ στην Κύπρο. Στρεβλώνουν την αλήθεια και προκαλούν σύγχυση. Αντιλαμβάνεστε ποιοι το κάνουν αυτό. Από τους αθλητικογράφους ζητάμε αντικειμενικότητα. Η μέχρι τώρα συνεργασία μας είναι εξαίρετη και θα συνεχίσουμε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον».

Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργιάδης: «Η προσφορά του ΟΠΑΠ στον Αθλητισμό είναι πολύ μεγάλη και διαχρονική. Είναι χορηγός στα δύσκολα και ο λόγος που σήμερα υπάρχουν κάποιες εγκαταστάσεις, είναι ο ΟΠΑΠ. Προσβλέπουμε να βαδίσουμε μαζί ακόμα πιο πολλά χρόνια, για το καλό του ποδοσφαίρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα