Ανόρθωση: Στην ατζέντα γράφει Εθνικός

Ο Λέβι δούλεψε σε γενικότερο πλάνο, τώρα ετοιμάζει πιο συγκεκριμένα πράγματα.

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων έχουν ολοκληρωθεί και πλέον στην Ανόρθωση επικεντρώνονται στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, τη Δευτέρα, εκτός έδρας.

Η «Κυρία» δείχνει να είναι σε καλό ποδοσφαιρικό φεγγάρι και αυτό οφείλεται στις δυο συνεχείς νίκες με Αναγέννηση και Δόξα αντίστοιχα. Ζητούμενο είναι τα θετικά αποτελέσματα να συνεχιστούν, ώστε να έρθει η βαθμολογική άνοδος.

Η

διακοπή του πρωταθλήματος λειτούργησε θετικά, καθώς ο Ρόνι Λέβι είχε τον χρόνο να δουλέψει αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που δεν μπορούσε να πράξει πριν, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Ισραηλινός προπονητής, όλες αυτές τις ημέρες, έχει δουλέψει αρκετά στην τακτική, στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στους αυτοματισμούς. Επίσης, ένα δεύτερο κομμάτι στο οποίο έδωσε σημασία είναι και η φυσική κατάσταση. Όλοι ευελπιστούν με τη δουλειά που έγινε όλες αυτές τις ημέρες ότι η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη, αρχής γενομένης απ' τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Δεν προλαβαίνουν

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας άρχισε χθες. Ο Ισραηλινός προπονητής Ρόνι Λέβι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Καρλίτος, ο οποίος αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε δυο εβδομάδες. Εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβει και ο Κολούνγκα, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις. Σε ό,τι αφορά τον Σεού, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νιγηρίας και σήμερα αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Άρχισε η ονοματολογία

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου, με τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να απέχει ακόμα, άρχισε η ονοματολογία για την Ανόρθωση. Δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν ότι η «Κυρία» ενδιαφέρεται για τον Αμερικανό επιθετικό, με ρίζες από τη γειτονική χώρα, Άαρον Σόνφιλντ. Από την πλευρά της η Ανόρθωση τονίζει ότι είναι αρκετά νωρίς για σκέψεις σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό. Προφανώς στο Ισραήλ, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, συνδέουν τον Ρόνι Λέβι με αρκετούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη χώρα αυτήν.

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Χρίστος Πουλλαΐδης και Ρόνι Λέβι άνοιξαν το κεφάλαιο ενίσχυση, εξετάζοντας κάποιους Κύπριους ποδοσφαιριστές, νεαρούς σε ηλικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα