Περισσότεροι από 55 επενδυτές στην Κύπρο σε μεγάλο Συνέδριο

ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΤΟ «CYPRUS INVESTMENT OPPORTUNITIES CONFERENCE»
«Η Κύπρος χρειάζεται επενδύσεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπει η οικονομία γρήγορα σε ανάπτυξη. Το Επενδυτικό Συνέδριο 'Cyprus Investment Opportunities Conference' έρχεται να καλύψει αυτό το κενό με ένα ξεχωριστό Συνέδριο. Οι οργανωτές έχουν πετύχει να προσκαλέσουν στην Κύπρο

55 από τους πιο σημαντικούς επενδυτές. Oι περισσότεροι είναι από τον αραβικό επιχειρηματικό χώρο».

Τα πιο πάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση των οργανωτών του Συνεδρίου, στην οποία σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο του Συνεδρίου, την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Hilton, θα παρουσιαστούν επενδυτικά έργα από τους ακόλουθους τομείς: Real Estate Development Residential &Tourist, Financial &Banking Opportunities, Energy Investment, Privatization of Government Assets &Investments και Shipping &Logistics.

Εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Υπουργός Μεταφορών και Έργων Μάριος Δημητριάδης, ενώ παρεμβάσεις θα γίνουν και από στελέχη του CIPA, του CIFA, του ΧΑΚ και άλλων φορέων. Επίσημοι Χορηγοί Επικοινωνίας είναι το περιοδικό «CAPITAL TODAY» και το Παγκόσμιο Τηλεοπτικό Κανάλι CNBC. Οι χορηγοί θα καλύψουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Οργανωτές είναι η κυπριακή εταιρεία Globe Investments Holdings Ltd μαζί με τους διεθνείς ξένους συνεργάτες της Elite MAF Events &Exhibitions και United Exhibitions &Conferences. Συμμετέχουν η OEB, ο CIPA και ο CIFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα