Νέα Σαλαμίνα: Αντεπίθεσης συνέχεια

Αντεπίθεσης συνέχεια για τη Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα που κάνει για είσοδο στην 6άδα, με τον Στάικο Βεργέτη να έχει δουλέψει αρκετά στο διάστημα της διακοπής, ώστε να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να υλοποιήσουν τον στόχο τους.

Η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του είναι ιδιαίτερα σημαντική, από τη στιγμή που ξεκίνησε στους τελευταίους αγώνες να ρολάρει και να βρίσκει τα πατήματά της.

Η επιθετική γραμμή προβληματίζει, όμως την ίδια ώρα υπάρχει η αισιοδοξία πως θα μπορέσει από τον επόμενο

κιόλας αγώνα να δείξει την ποιότητά της.

Ο Μακρίεφ δούλεψε αρκετά την προηγούμενη βδομάδα στον τομέα ψυχολογία και όχι μόνο με τη βοήθεια της τεχνικής ηγεσίας, η οποία στηρίζει τον Βούλγαρο φορ.

Ο αγώνας κόντρα στη Δόξα είναι μια ευκαιρία να δείξει η Νέα Σαλαμίνα εάν έχει τις αντοχές να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στην 6άδα. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, με τον Στάικο Βεργέτη ωστόσο να βρίσκεται υπό έντονο προβληματισμό, λόγω του γεγονότος ότι οι Κολοκούδιας και Παύλου αδυνατούν να ακολουθήσουν κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης ένεκα τραυματισμού. Επέστρεψε στην Κύπρο και υπολογίζεται ο Τσιγκουίνι, εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Γκράσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα