Ανεπιθύμητος στο Παραλίμνι ο Κώστας Ψευδιώτης

Η διοίκηση θα παρουσιάσει στοιχεία που αποδεικνύουν τη συστηματική εχθρική διαιτησία εις βάρος της Ένωσης

Στην καταγγελία του Κώστα Ψευδιώτη για τη διαιτησία του στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα προχωρεί η διοίκηση της Ένωσης. Μέσω ανακοίνωσης, οι «βυσσινί» τονίζουν επίσης ότι ο Κύπριος ρέφερι είναι ανεπιθύμητος και την ερχόμενη Τετάρτη θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν στοιχεία που αποδεικνύουν τη συστηματική εχθρική διαιτησία εις βάρος της ομάδας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ σε συνέχεια των απαράδεκτων διαιτησιών εις βάρος της ομάδας μας και μετά την τραγική και απαράδεκτη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, αποφάσισε:
· Να καταγγείλει τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα για πλημμελή διαιτησία και για σοβαρότατα λάθη εις βάρος της ομάδας μας.
· Να μη δεχτεί ποτέ ξανά τον συγκεκριμένο διαιτητή να διαιτητεύσει κανέναν από τους μελλοντικούς αγώνες της Ένωσης, όσο θα υπάρχει Ένωση. Είναι ανεπιθύμητος.
· Να καλέσει δημοσιογραφική διάσκεψη την ερχόμενη Τετάρτη, για να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συστηματική εχθρική διαιτησία εις βάρος μας και την εκτεταμένη απώλεια βαθμών από τις διαιτησίες αυτές.
· Να αποστείλει αναλυτική επιστολή τεκμηριώνοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της ΚΟΠ για το θέμα των σοβαρών διαιτητικών λαθών και της εξ αυτών αλλοίωσης του βαθμολογικού πίνακα».

Keywords
Τυχαία Θέματα