Κούρκουλος: Μιλάει για την σχέση του με την Τσανακλίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου πριν λίγο καιρό είχε δώσει μία συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη και στη Lifo αποκαλύπτοντας την σχέση που είχε με τον Άλκη Κούρκουλο στο παρελθόν.

«Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα! Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή».

Και συνεχίζει:

«Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα. Γενικώς, δεν μπορώ να είμαι με άντρες συνομήλικούς μου. Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να ‘χουν κρεμάσει τα μούτρα μου».

Ο ηθοποιός μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Αποκαλυπτικά για τη σχέση του με την ερμηνεύτρια. «Καλά έκανε. Την Τάνια την αγαπώ και την λατρεύω είναι αγαπημένο μου πρόσωπο», ανέφερε χαμογελαστός.

Keywords
Τυχαία Θέματα