"Χαλάρωσε λίγο, είναι μόνο ένα παιχνίδι τένις" (βίντεο)

Ο Stan Wawrinka και ο Jo-Wilfried Tsonga είχαν μια παρεξήγηση κατά τη διάρκεια της σημερινής τους αναμέτρησης για την προημιτελική φάση του Australian Open και αντάλλαξαν γαλλικά ...στην κυριολεξία!

Mετά το τέλος του 1ου σετ, το οποίο κέρδισε ο Ελβετός στο tie-break με 7-2, Tsonga και Wawrinka είχαν μια μικρή διαμάχη. Απ' ότι φαίνεται από τη σύντομη συνομιλία τους στα γαλλικά, ο 31χρονος Γάλλος ενοχλήθηκε επειδή ο Wawrinka τον κοιτούσε

επίμονα και του το είπε. Ο Ελβετός υποστήριξε πως δεν το έκανε και τον συμβούλεψε να ηρεμήσει.

"Χαλάρωσε λίγο, είναι μόνο ένα παιχνίδι τένις", είπε στο τέλος ο Wawrinka.

Μετά από το τέλος του αγώνα, τον οποίο ο Wawrinka κέρδισε με 3-0 σετ, ο Patrick Mouratoglou δήλωσε στο ESPN πως οι δυο παίκτες είχαν ιστορία. Υποστήριξε συγκεκριμένα, πως στο παρελθόν ο Wawrinka είχε πει κάποια αρνητικά σχόλια για την πνευματική δύναμη των Γάλλων παικτών, κάτι που ενόχλησε τον Tsonga. Από τότε οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Θυμίζουμε πως η Ελβετία κατέκτησε τον μοναδικό τίτλο Davis Cup στην ιστορία της χάρη στους Federer και Wawrinka το 2014, κερδίζοντας στον τελικό τη Γαλλία, μέσα στη Λιλ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Tsonga ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη τύπου για το περιστατικό, αλλά προτίμησε να μη δώσει περισσότερη έκταση: "Μερικές φορές συμβαίνουν αυτά. Δεν ήταν τίποτα σημαντικό. Είπαμε μερικά πράγματα που έχουν να κάνουν με εμένα και με εκείνον, αυτό είναι όλο."

Στους Γάλλους δημοσιογράφους, είπε λίγα περισσότερα: "Είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού. Εκείνη τη στιγμή ήμουν απογοητευμένος και μουρμούραγα. Mε ρώτησε τι έλεγα και εγώ του απάντησα. Αλήθεια, ήταν μια ασήμαντη συζήτηση. Δε πιστεύω πως είχα δίκιο απαραίτητα, αλλά πάνω στην ένταση της στιγμής δεν μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τα πάντα με διαύγεια."

Keywords
Τυχαία Θέματα