Ultra Luxury Vodka αναζητά νέους «οραματιστές του μαρτίνι»

Η elit® Ultra Luxury Vodka ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του διαγωνισμού elit® art of martini, διαγωνισμός ο οποίος διεξάγεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και προ(σ)καλεί έμπειρους μπάρμαν και mixologist’s να δημιουργήσουν την πιο ανατρεπτική εκδοχή ενός κλασικού κοκτέιλ: του μαρτίνι.

Ο διαγωνισμός elit® art of martini, απευθύνεται σε ταλαντούχους mixologist

και απαιτεί εξαιρετική ακρίβεια και τολμηρή δημιουργικότητα. Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι φιλόδοξοι μπάρμαν καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους συνταγή για μαρτίνι, συνδυάζοντας την elit® Ultra Luxury Vodka ως το κύριο αλκοολούχο, προβάλλοντας ταυτόχρονα και ένα τοπικό προϊόν. Για τρεις (3) μήνες οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να προωθούν τη συνταγή τους στους χώρους όπου εργάζονται δοκιμάζοντας την δημοτικότητα του. Τριμερής κριτική επιτροπή, θα δοκιμάσει τις δημιουργίες των διαγωνιζομένων και θα επιλέξει αυτόν που θα αντιπροσωπεύσει την χώρα στον παγκόσμιο τελικό στην Ίμπιζα.

Παγκόσμιος νικητής της διαδικασίας θα αναδειχθεί ο μπάρμαν που θα δημιουργήσει το πιο καινοτόμο μαρτίνι και ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει το κοκτέιλ του στην περίφημη εκδήλωση ‘Tales of the cocktail’ στη Νέα Ορλεάνη.

«Δεν είναι εύκολο να ξαναδημιουργήσεις ένα τόσο κλασικό ποτό, όπως το μαρτίνι κοκτέιλ», δήλωσε ο Brent Lamberti, παγκόσμιος πρεσβευτής της elit® Ultra Luxury Vodka και πρόσθεσε, «η πρόκληση προς τους διαγωνιζόμενους είναι να ανεβάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο επίπεδο της εκλεπτυσμένης τέχνης. Αναζητούμε το απόλυτο κοκτέιλ της πολυτέλειας, που θα εγκαινιάσει τη νέα εποχή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η elit® Ultra Luxury Vodka για έκτη φορά, πετυχαίνει την υψηλότερη βαθμολόγησή από όλες τις βότκες χωρίς πρόσθετη γεύση, στο διαγωνισμό 2017 Tastings.com International Review of Spirits, που είναι ο παλαιότερος ετήσιος διαγωνισμός οινοπνευματωδών στην Αμερική.

Η elit® Ultra Luxury Vodka, εισάγεται και διανέμεται στην Κύπρο από την εταιρεία ACM Christofides Ltd (www.acm.com.cy)

Keywords
Τυχαία Θέματα