Κριστιάνο: «Τζορτζίνα, κομμένα τα πάρτι»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε παραχωρήσει στη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ, το «ελεύθερο» να διοργανώνει κοσμικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του στη Μαδρίτη. Αυτές κυρίως γίνονταν αμέσως μετά από αγώνες της Ρεάλ, καθώς ήταν κι η μοναδική ημέρα που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μπορούσε να το... ρίξει λίγο έξω. Ενα ανάλογο πάρτι είχε διοργανωθεί και τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, αμέσως μετά το ντέρμπι Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 2-3, όμως ο Ρονάλντο κάλεσε τη Τζορτζίνα και της είπε να ειδοποιήσει

τους καλεσμένους τους ότι το πάρτι αναβάλλεται!

Ο λόγος είναι προφανής και... λέγεται Λίο Μέσι, αφού χωρίς το γκολ του Αργεντινού στο 92΄, η Ρεάλ θα «άγγιζε» το πρωτάθλημα και ο Ρονάλντο και οι φίλοι του θα γιόρταζαν μέχρι το πρωί. Αυτό το γκολ, όμως, αλλάζει γενικά τα δεδομένα καθώς ο CR7 είπε στη Τζορτζίνα ότι σταματάνε τα πάρτι μέχρι νεωτέρας!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου επτά μήνες και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στα βραβεία της FIFA τον Ιανουάριο, όπου ο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος για ακόμα μία χρονιά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Πορτογαλίας, η Τζορτζίνα περνά αρκετό χρόνο με την μητέρα του συντρόφου της, Ντολόρες Αβέιρο, αλλά και με τον γιο του, Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ. Ο φωτογραφικός φακός τούς έχει «συλλάβει» αρκετές φορές μαζί, όμως είναι αλήθεια ότι ο Ρονάλντο κρατάει πολύ πιο χαμηλό προφίλ σ΄αυτή τη σχέση, απ΄ότι στην τελευταία και πιο προβεβλημένη, με την Ιρίνα Σάικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα