These Boots Are Made for Walkin'

Υπάρχουν στιγμές που όσο και αν θέλετε να δείχνετε κομψή και θηλυκή δεν αντέχετε να φορέσετε ούτε για ένα λεπτό ψηλοτάκουνα παπούτσια κυρίως λόγω του πόνου και της κούρασης που προκαλούν. Υπάρχουν όμως 5 διαφορετικά στυλ ειδικά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2014 που αν τα υιοθετήσετε θα μπορείτε να δείχνετε κομψή ενώ παράλληλα να έχετε την αίσθηση της άνεσης, γιατί… these boots are made for walkin' !

1. ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ: Μπότες ή μποτάκι, ότι και αν επιλέξετε η πλατφόρμες θα συνδυαστούν σχεδόν με

όλα σας τα ρούχα, ενώ θα σας κουράσουν ελάχιστα…

LILOU Black (50,00 €) [Περισσότερα]Arte Piedi Μποτάκια πλατφόρμες μαύρα (59,00 €) [Περισσότερα]

2. ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΤΑΚΟΥΝΙ: Ανεξαρτήτως τάσεων και μόδας μια προσεκτική-κομψή επιλογή σε μποτάκια με χοντρό τακούνι μπορεί να συνδυαστεί εκτός από το τζην σας με κοντές ή μακριές φούστες και φορέματα (ανάλογα το στυλ τους )και να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ για πολλές σαιζόν.

Μποτάκι Sedici Suede με τακούνι (39,00 €) [Περισσότερα]NOISETTE (84,95 €) [Περισσότερα]

3. ΜΠΟΤΕΣ ΙΠΑΣΣΙΑΣ: Kλασσικές και αγαπημένες, δεν φεύγουν ποτέ από την μόδα ενώ σας κάνουν να δείχνετε απίστευτα chic αν τις φορέσετε με εφαρμοστό τζήν, ή υφασμάτινο παντελόνι και λευκό πουκάμισο ή και ένα φόρεμα σε λιτή γραμμή… Ιδανική επιλογή για εκδρομές και διήμερες αποδράσεις!

BUCKLE QUILTED BOOTS (56,00 €) [Περισσότερα]Δερμάτινη Μπότα Με Χαμηλό Τακούνι BY STONEFLY (121,83 €) [Περισσότερα]

4. SPORTS CHIC: Μια από τις κυρίαρχες τάσεις τις φετινής σαιζόν, αποδεικνύει ότι μπορείτε να δείχνετε chic ακόμα και με την φόρμα σας…

Adidas Παπούτσι Northern Boot W (84,00 €) [Περισσότερα]Adidas Παπούτσι Northern Boot W (84,00 €) [Περισσότερα]

5. ΑΡΒΥΛΑΚΙΑ: Απευθύνονται σε λίγο μικρότερες ηλικίες και μπορούν να συνδιαστούν εκτός από το τζην ή κολλάν και με κοντά ή μακριά φορέματα και φούστες δημιουργώντας ένα rockoutfit…

Μποτάκι χαμηλό γυναικείο με τρουκς και φερμουάρ (25,00 €) [Περισσότερα]STRAP DETAIL BIKER BOOT (52,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα