Κάπες και Πόντσο

Μπορεί το καλοκαίρι ακόμη καλά να κρατεί με αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, επειδή όμως ψυχολογικά έχω αφήσει πίσω μου παραλίες και ηλιοθεραπεία, και διακαώς ανυπομονώ να κρυώσει λίγο ο καιρός, δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με τα φθινοπωρινά trends. Ένα από τα πιο hot items,της σεζόν που έρχεται λοιπόν, είναι το πόντσο – κάπα - κουβέρτα. Οι φαν του είναι ήδη αναρίθμητες, μιας και μια από τις πιο αξιομνημόνευτες φωτογραφίες από

τα ντεφιλέ, για το φθινόπωρο-χειμώνα 2014, είναι η Cara Delevigne στο show του οίκου Burberry, φορώντας μια από τις ωραιότερες "κουβέρτες" που είδαμε. Αργότερα, εθεάθη εν μέσω καλοκαιριού, με σορτς και thigh high μπότα στο απόλυτο fashion icon Ολίβια Παλέρμο, και σε διάφορες άλλες κυρίες της show biz.

Και επειδή μας αρέσει οτιδήποτε oversized τα τελευταία χρόνια, είμαι σίγουρη ότι πολλές θα αγαπήσουμε και αυτό το trend, που άποψη προελεύσεως έρχεται από το Μεξικό, και όχι από την Αγγλία.

PLUS: Είναι ευκολοφόρετο, κομμάτι χαμελαίων, αφού φοριέται παντού και όλες τις ώρες. Αναλόγως με την περίσταση προσαρμόστε το στο στυλ σας.

PLUS 2: Ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των εγκύων ανά τον κόσμο.

ROYAH CROCHET KNIT PONCHO (21,99 €) [Περισσότερα]LANA SLUB KNIT TASSEL PONCHO (29,99 €) [Περισσότερα]FESTIVAL AZTEC HOODED SCARF (29,00 €) [Περισσότερα]ΠΛΕΚΤΟ ΠΟΝΤΣΟ ΜΕ ΚΡΟΣΣΙΑ (22,95 €) [Περισσότερα]ΠΟΝΤΣΟ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟ ΓΙΑΚΑ (49,95 €) [Περισσότερα]ΠΟΝΤΣΟ ΠΛΕΚΤΟ ΜΟΝΟΧΡΩΜΟ (27,90 €) [Περισσότερα]ΠΟΝΤΣΟ ΠΛΕΚΤΟ ΜΕ ΡΙΓΕΣ & ΚΡΟΣΙΑ (29,90 €) [Περισσότερα]ΠΟΝΤΣΟ ΠΛΕΚΤΟ ΓΚΡΙ ΜΕ ΡΙΓΕΣ (29,90 €) [Περισσότερα]ΠΟΝΤΣΟ ΠΛΕΚΤΟ ΙΒΟΥΑΡ MEXICAN (38,60 €) [Περισσότερα]ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΝΤΣΟ WOOLNET (23,38 €) [Περισσότερα]Acrylic Poncho (3,60 €) [Περισσότερα]ALVA BOUCLE STAR TASSEL BLANKET CAPE (31,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα