Γιατί οι Γαλλίδες έχουν στυλ;

Συχνά, παρατηρώντας ντίβες του γαλλικού κινηματογράφου αλλά και καθημερινές Γαλλίδες, εντυπωσιαζόμαστε με το στυλ τους, κυρίως όμως με την ικανότητά τους να έχουν ένα μοναδικό ανεπιτήδευτο στυλ. Οι Αnne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, και Sophie Mas στο καινούργιο τους βιβλίο how to be Parisian wherever you are αναλύουν τους τρόπους που

μία Γαλλίδα και δη Παριζιάνα ντύνεται, μακιγιάρεται και εν γένει φροντίζει τον εαυτό της, ώστε να είναι όμορφη & μοναδική.

Αυτό που μας προκαλεί ενδιαφέρον αρχικά είναι ο σωματότυπός τους, είναι δυνατόν, όλες να είναι λεπτές; Όμως οι Γαλλίδες, μπορεί να τρώνε κάτι παραπάνω αλλά φροντίζουν άμεσα να το κάψουν με πολύ περπάτημα, και όχι, δεν παίρνουν το αυτοκίνητο για να πεταχτούν στο περίπτερο αλλά διανύουν χιλιόμετρα καθημερινά για τις δουλειές τους.

Οι Γαλλίδες...αν και είναι στην τρίχα...δείχνουν πως δεν είναι...

H Γαλλίδα δε θα βάψει πενήντα τόνους πιο ανοιχτό το μαλλί της...από το φυσικό της!

Έχει αμέτρητα δαντελένια εσώρουχα...

Οι Γαλλίδες είναι rock με τον πιο κλασικό και συνάμα ανατρεπτικό τρόπο! Οι Γαλλίδες είναι της άποψης λίγα και καλά. Μπορεί να αγοράσουν μία ακριβή τσάντα Chanel παρά άπειρες, δίνουν έμφαση στα μαντήλια, στις ζώνες και συνολικά στα αξεσουάρ.

Η Γαλλίδα δεν πάει πουθενά χωρίς το άρωμά της!

Η Γαλλίδα υπαινίσσεται τη θηλυκότητά της, δε τη δίνει έτοιμη στο πιάτο! Δε θα τη δει ποτέ κανείς να φορά αβυσσαλέα ντεκολτέ, να ξυπνά το πρωί και να φορά δωδεκάποντες γόβες, να είναι βαμμένη τόσο έντονα λες και είναι βράδυ.

Η Γαλλίδα ζει στην καρδιά της μόδας αλλά δε γίνεται υποχείριό της...c' est simple!

Γαλλίδες μπορεί να ντυθούν απλά...αλλά δε θα βγουν στο περίπτερο με τα μπιγκουτί, ούτε με την ξεσκισμένη φόρμα με χλωρίνες που χρησιμοποιεί κάποια για να καθαρίσει το σπίτι....

Φροντίζουν επιμελώς την επιδερμίδα τους, δίνουν περισσότερη βάση σε αυτό παρά στην αγορά ενός ακριβού κραγιόν.

Το little black dress παίζει βασικό ρόλο στην γκαρνταρόμπα τους.

Διακρίνονται με απλά λόγια για την αβίαστη κομψότητά τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα