5+1 τρόποι να προσαρμόσεις το αγαπημένο ΣΠΟΡ στυλ στην καθημερινότητά σου!

Εμείς που δουλεύουμε στο γραφείο με dress code καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο: τα κοστούμια και τα κλασσικά ρούχα κάνουν τη ζωή μας κόλαση! Μια γυναίκα μπορεί να προσθέσει κάποιο κόσμημα ή κασκόλ για να αποκτήσει το προσωπικό της στυλ, αντίθετα οι επιλογές για τους άνδρες είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού!

Από φέτος όμως τα λεγόμενα "office looks" θα αλλάξουν εντελώς. Τι εννοώ; Όταν ο Karl Lagerfeld στην πασαρέλα του οίκου Chanel παρουσιάζει την νύφη με αθλητικά,

καταλαβαίνεις ότι κάτι σοβαρό τρέχει στο κόσμο της μόδας. Οι τάσεις επηρεάζουν και την ανδρική γκαρνταρόμπα, στην οποία το sport look θα αποκτήσει νέα διάσταση.

Δες τις προτάσεις μου για να μπεις στο κλίμα από τώρα!

1. T-shirt με μήνυμα.

Smart τρόπος να αντικαταστήσεις το πουκάμισό σου!

ΜΠΛΟΥΖΑ S/S CASUAL (16,50 €) [Περισσότερα]ΜΠΛΟΥΖΑ S/S CASUAL (16,50 €) [Περισσότερα]

*Δες περισσότερα σχέδια στην ειδική κατηγορία του Millenniumshop .gr

2. Το κλασικό λευκό χρώμα.

Κρατάμε το χρώμα που έχουμε συνηθίσει για τις εμφανίσεις μας στο γραφείο, άλλα δοκιμάζουμε καινούργιους συνδυασμούς! Για παράδειγμα ένα λευκό sporty t-shirt με λεπτό γκρι φούτερ και σκούρο γκρι σακάκι, ιδανικός συνδυασμός για τις πρώτες κρύες μέρες του φθινοπώρου.

ΜΠΛΟΥΖΑ SLIM FIT (12,41 €) [Περισσότερα]

*Βρες και άλλα μοντέρνα t-shirts στο Millenniumshop .gr

3. Το τέλειο ζευγάρι!

Έχεις ονειρευτεί να πηγαίνεις στο γραφείο σου με τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια; Ήρθε η κατάλληλη στιγμή! Η καινούργια τάση μας λέει να συνδυάσουμε τα sneakers με το κοστούμι. Θα το ρισκάρεις; Εγώ ψηφίζω "ναι"!

ΥΠΟΔΗΜΑ SNEAKERS (29,75 €) [Περισσότερα] ΥΠΟΔΗΜΑ (34,75 €) [Περισσότερα]ΥΠΟΔΗΜΑ (32,38 €) [Περισσότερα]ΥΠΟΔΗΜΑ CASUAL (38,75 €) [Περισσότερα]

*Περισσότερα σχέδια στην κατηγορία "Παπούτσια" του Millenniumshop .gr

4. Κρυμμένος θησαυρός.

Για αυτούς που δεν τα πάνε καλά με τα μάλλινα και πλεκτά έχει δημιουργηθεί μια special τάση! Για να αποκτήσεις μια τέλεια νεανική εμφάνιση – βάλε την ζακέτα με το φερμουάρ κάτω από το σακάκι σου.

TIP: Για να τονίσεις την επιλογή σου, η ζακέτα και το σακάκι πρέπει να έχουν αντίθετα χρώματα! Π.χ. μπλε με λευκό, μπεζ με μπορντό.

HOODED SWEATSHIRT ZIPPED (55,00 €) [Περισσότερα] HOODED SWEATSHIRT ZIPPED (35,90 €) [Περισσότερα]

* Δες και άλλα χρώματα στο Millenniumshop .gr

5. All Day Denim.

Το πουκάμισο που έχουμε συνηθίσει να το φοράμε μόνο του αλλάζει το ρόλο του και μπαίνει σε σετ με το κλασσικό κοστούμι.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ CASUAL (50,15 €) [Περισσότερα]

* Βρες και τα κλασσικά σχέδια στο Millenniumshop .gr

6. Don’t ΜΠΕΖ with me!

Ζεστό και γήινο χρώμα, αυτό το φθινόπωρο θα αντικαταστήσει το κλασσικό γκρι και μαύρο στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Συνδύασε το μοντέρνο μπεζ παντελόνι με ένα από τα αγαπημένα σου πουκάμισα, διαλέγοντας κάποια από τις αποχρώσεις του μπλε.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CHINOS REGULAR FIT (48,75 €) [Περισσότερα] CHINOS TROUSERS (35,90 €) [Περισσότερα]ΣΑΛΒΑΡΙ (46,00 €) [Περισσότερα]

* Περισσότερα παντελόνια στο Millenniumshop.gr

Τη Lia Igam θα την βρείτε στο Trendscontro.com

Keywords
Τυχαία Θέματα