Τεράστιος Τιμ, χάλασε το πάρτυ στη John Cain Arena – VIDEO

Για κάτι παραπάνω από δύο σετ, ο Νικ Κύργιος είχε στήσει ένα ατελείωτο “πάρτυ” στο τρίτο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων του Melbourne Park στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ντόμινικ Τιμ για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Ωστόσο, αυτός που γιόρτασε τελευταίος ήταν ο χαρισματικός Αυστριακός ο οποίος ολοκλήρωσε μια σπουδαία ολική ανατροπή και με 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-4 πήρε το πολυπόθητο

εισιτήριο για τους “16” της κορυφαίας διοργάνωσης.

Μετά από 3 ώρες και 20 λεπτά συναρπαστικής μάχης, με πλούσιο θέαμα και εντυπωσιακά vibes στις κερκίδες, ο Τιμ κατάφερε να περιορίσει τις άγριες ορέξεις με τις οποίες ξεκίνησε το ματς ο Κύργιος και τον “τιμώρησε” για τα αρκετά underarm σερβίς που επιχείρησε αλλά και για την πρόθεσή του να προκαλεί με τη συμπεριφορά του.

Τελικά, ο Τιμ έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές του ματς και μας θύμισε τον τενίστα των δύο τελευταίων χρόνων που δεν τα παρατάει ποτέ και είναι ικανός να διαχειριστεί οποιαδήποτε δυσκολία και αντίπαλο του παρουσιαστεί.

Ο 27χρονος Αυστριακός, Νο3 του ταμπλό και του κόσμου, τελείωσε το ματς με το υπέροχο one handed backhand του στην ευθεία του Κύργιου και πανηγύρισε ψύχραιμα μια τεράστια ανατροπή.

What a ride it was with @NickKyrgios

We already can't wait to see you back #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/ZiPMhPBcjM

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 12, 2021

Ο Κύργιος μπήκε πολύ δυνατά στα δύο πρώτα σετ και με εντυπωσιακά σερβίς, πολύ σταθερό και επιθετικό baseline παιχνίδι και με τα γνωστά του mind games, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) χωρίς καν να επιτρέψει τον αντίπαλό του να δημιουργήσει ευκαιρία για break.

Στη συνέχεια ο Τιμ άρχισε να διαβάζει λίγο καλύτερα το σερβίς του Κύργιου, πήρε μερικά μέτρα στις επιστροφές του και ευτύχησε να φτάσει στο πρώτο του break που του έδωσε και το 3ο σετ με 6-3.

Στο 3ο σετ, ο Αυστριακός έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και με break στο 9ο game (5-4), σέρβιρε στη συνέχεια επιτυχημένα για την ισοφάριση.

Όντας καλύτερος και σωματικά πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του, ο Dominator συνέχισε να έχει το πάνω χέρι με το σταθερό του παιχνίδι και κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη break στο 7ο game (4-3) του 5ου σετ.

Αφού διατήρησε το προβάδισμα χωρίς δυσκολία, ο Τιμ έδωσε τη χαριστική βολή στον καταβεβλημένο Κύργιο με το μοναδικό του backhand στην ευθεία.



"Giving up is never an option, there is always a chance"@ThiemDomi's spirit was never broken #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/I797JvA14S

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 12, 2021

Quality match, gentlemen. #AusOpen pic.twitter.com/LofI3LH6Vp

ATP Tour (@atptour) February 12, 2021

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Τεράστιος Τιμ, χάλασε το πάρτυ στη John Cain ArenaVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα