Με περίπατο στους “16” του ΑΟ η Χάλεπ – VIDEO

Στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν προκρίθηκε η Σιμόνα Χάλεπ, πραγματοποιώντας ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση. Η Ρουμάνα έπαιξε μεθοδευμένα και κέρδισε εύκολα την Βερόνικα Κουντερμέτοβα με 6-1, 6-3.

Η Σιμόνα χρειάστηκε μόλις 1 ωρα και 15 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της 23χρονης Ρωσίδας. Το Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη έπαιξε εξαιρετικό τένις, είχε τρομερές επιστροφές, πολύ καλό πρώτο σέρβις και ποικιλία στα χτυπήματα της.

Η Κουντερμέτοβα

ήταν ανταγωνιστική μόνο στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού, αλλά η αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Χάλεπ σε συνδυασμό με το δικό της πολύ κακό πρώτο σέρβις δεν της άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης.

Η Χάλεπ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δείχνει ικανή να κερδίσει τους πάντες και σίγουρα αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρώτου grand slam της σεζόν.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα την επικίνδυνη και φορμαρισμένη Ίγκα Σβίατεκ, κάτοχο του Roland Garros και Νο 17 στον κόσμο, που αυτή την στιγμή αγωνίζεται απέναντι στην Γαλλίδα Φιόνα Φέρο. Πέρυσι η 19χρονη Πολωνή στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν επικράτησε άνετα της Χάλεπ με 6-1, 6-2.

“Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα, διότι με συνέτριψε στο Γαλλικό Όπεν. Πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, για να δούμε”, δήλωσε η Χαλέπ μετά το τέλος του αγώνα της με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Γιάννης Μαύρος

The post Με περίπατο στους “16” του ΑΟ η Χάλεπ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα