Ζβέρεφ: Πέρασε και στο βάθος βλέπει Νόλε – VIDEO

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μπορεί να έχασε το πρώτο του σετ που έπαιξε στο φετινό Australian Open (από τον Τζιρόν στην πρεμιέρα), ωστόσο έκτοτε δεν έχει άλλες απώλειες.

Το Νο7 του ταμπλό στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Αντριάν Μαναρινό για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης και με 6-3, 6-3, 6-1 επί του αριστερόχειρα Γάλλου, εξασφάλισε την πρόκριση στον

4ο γύρο του θεσμού.

Ο 23χρονος Γερμανός, ημιφιναλίστ στο Australian Open 2020, έσωσε και τα τρία break points που αντιμετώπισε στο ματς και με 19 άσους έφτασε στην άνετη επικράτηση μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά αγώνα στη Rod Laver Arena, στο ξεκίνημα του προγράμματος της Παρασκευής.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Ζβέρεφ συνάντησε τον Μαναρινό στην Αυστραλία, με τον ξανθομάλλη άσο να πετυχαίνει την 6η του νίκη σε ισάριθμα ματς με τον Γάλλο.

Στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, ο Σάσα θα περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Λάγιοβιτς-Μαρτίνεζ, δύο αντίπαλοι που δεν του προκαλούν φόβο ενώ πλέον ο πιθανός προημιτελικός με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς μοιάζει πιο σίγουρος από ποτέ.



Νωριτερα την Παρασκευή, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ δεν ίδρωσε για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα καθώς ο Ισπανός εγκατέλειψε στο ξεκίνημα του 2ου σετ με τραυματισμό κι ενώ είχε χάσει τα πρώτα 7 games του αγώνα (6-0, 1-0).

Έτσι, ο 29χρονος Βούλγαρος επιστρέφει στον 4ο γύρο του Australian Open όπου θα περιμένει το νικητή του μεγάλου ντέρμπι Κύργιος-Τιμ που θα διεξαχθεί αργότερα στην John Caine Arena.

Ο “Ντίμι” δεν έχει χάσει σετ μέχρι τώρα στους αγώνες που έχει δώσει στη Μελβούρνη.


MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ζβέρεφ: Πέρασε και στο βάθος βλέπει Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα