Australian Open: Χωρίς φιλάθλους στη συνέχεια

Το πρώτο Grand Slam της σεζόν θα συνεχίσει χωρίς φιλάθλους στις κερκίδες των γηπέδων του Melbourne Park, για τουλάχιστον τις επόμενες πέντε ημέρες, όπως ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι διοργανωτές.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά τα 13 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη Μελβούρνη με το ιδιαίτερα μεταδωτικό στέλεχος της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο διευθυντής των αγώνων, Κρεγκ Τάιλι είπε ότι την Παρασκευή θα είναι η τελευταία ημέρα με φιλάθλους και θα αξιολογηθεί η κατάσταση προς το τέλος της δεύτερης εβδομάδας μήπως επιτραπεί κόσμος για τα τελευταία

παιχνίδια του τουρνουά.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι οι παίκτες θα μπουν ξανά σε “φούσκα” όπως συνέβαινε στα στα Grand Slam τουρνουά της Νέας Υόρκης και του Παρισιού.

“Το κάνουν όλο τον χρόνο. Οι τελευταίες πέντε μέρες ήταν μια μοναδική εμπειρία γι’αυτούς, όμως για τις επόμενες πέντε ημέρες θα πρέπει να επιστρέψουν σε αυτό που ήξεραν μέχρι σήμερα” είπε χαρακτηριστικά ο Τάιλι.

Όσον αφορά τα αγορασμένα εισιτήρια για το Σάββατο και στη συνέχεια, θα επιστραφούν τα λεφτά ενώ η Κυβέρνηση της Βικτώρια προτρέπει τους φιλάθλους να μείνουν σπίτι ακόμα και την Παρασκευή, τελευταία ημέρα της ελεύθερης πρόσβασης στο Melbourne Park.

#AusOpen update. pic.twitter.com/2pM98sYL0b

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 12, 2021

The post Australian Open: Χωρίς φιλάθλους στη συνέχεια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα