Ο Ράονιτς «τερμάτισε» τη πορεία του Φούτσοβιτς

Ο Μίλος Ράονιτς κάνοντας μια εξαιρετικά πειστική εμφάνιση ξεπέρασε το εμπόδιο του Μάρτον Φούτσοβιτς με 7-6(2), 5-7, 6-2, 6-2, φτάνοντας παράλληλα στον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο Καναδός έχοντας σε εξαιρετική μέρα το σερβίς του, δεν χρειάστηκε να κάνει πάρα πολλούς άσσους(13 συνολικά), ωστόσο οι επιστροφές του αντιπάλου του δεν ήταν ικανές να του δημιουργήσουν πρόβλημα.

Το πρώτο

σετ ξεκίνησε με τους δύο παίκτες να διατηρούν το σερβίς τους ως το τέλος, κάτι που οδήγησε το παιχνίδι στο tie break. Εκεί ο Ράονιτς κατάφερε να κάνει δύο mini break και να είναι αυτός που κατακτά το εναρκτήριο σετ.

Τα πράγματα στο δεύτερο σετ άλλαξαν με τον 29χρονο Ούγγρο να έχει πολύ καλύτερες επιστροφές και να δημιουργεί πρόβλημα στο σερβίς του Ράονιτς, κάτι που αποτυπώθηκε και με τα δύο μπρέικ που πραγματοποίησε. Το καθοριστικό μπρέικ για τον Φούτσοβιτς συνέβη στο 12ο game του παιχνιδιού, όταν ο Ράονιτς δεν κατάφερε να σερβίρει όπως είχε συνηθίσει στο πρώτο σετ, με τον Νο.55 στο κόσμο να ισοφαρίζει έτσι σε 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως, ανέλαβε δράση ο Μίλος Ράονιτς, κάνοντας το παιχνίδι τυπική διαδικασία και δείχνοντας μέσα στο court ότι είναι ο κυρίαρχος του ματς ουσιαστικά κατέστρεψε οποιαδήποτε τακτική του αντιπάλου του.

Τα εξαιρετικά ποσοστά κερδισμένων πόντων στο πρώτο σερβίς του Καναδού(19/22) σε δεύτερο και τρίτο σετ, σε συνδυασμό με το κυριαρχικό παιχνίδι που έκανε, οδήγησαν σε πολλά αβίαστα λάθη τον Φούτσοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να απειλήσει ποτέ τον αντίπαλο του, χάνοντας με 6-2 τα επόμενα σετ.

Finishing with a @milosraonic races through to round 4⃣ #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/xB7AfFC1NG

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 12, 2021

Ο Καναδός περνώντας στον 4ο γύρο περιμένει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Νόβακ Τζόκοβιτς και Τέιλορ Φριτζ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Ράονιτς «τερμάτισε» τη πορεία του Φούτσοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα