Αλκαράθ: Αναχωρεί για Καλιφόρνια – Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία

Την Κυριακή θα αναχωρήσει από τη Βραζιλία, με προορισμό τις ΗΠΑ, ο Κάρλος Αλκαράθ για να αγωνιστεί στο φετινό indian Wells όπου και θα χρειαστεί να υπερπασίσει τον τίτλο του.

Ο 20χρονος από τη Μούρθια, που θα παραμείνει στο ίδιο σπίτι με πέρσι, λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά θα πετάξει στο Λας Βέγκας όπου θα δώσει αγώνα επειδηξης κόντρα στον Ράφα Ναδάλ (Κυριακή 3 Μαρτίου), μια αναμέτρηση που θα μεταδώσει ζωντανά η ψηφιακή πλατφόρμα Netflix.

Θυμίζουμε

ότι ο Νο2 του κόσμου υπέστη διάστρεμμα 2ου βαθμού στον δεξί αστράγαλο, στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Rio Open εγκαταλείποντας τον αγώνα, ωστόσο αμέσως μετά τα αποτελέσματα που έδειξε η μαγνητική του νοσοκομείο Copa Star, ο Αλκαράθ ξεκίνησε άμεσα θεραπεία, ενώ δεν σταμάτησε να γυμνάζεται στο γυμναστήριο. 

Μαζί του φυσικά στην Καλιφόρνια θα είναι ο φυσιοθεραπευτής του, Σέργιο Ερνάντεζ που τον συνόδευσε στην περιοδεία του στη Νότια Αμερική, αλλά και όλη η υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός, έχει ακόμα τον αστράγαλο σε ειδικό νάρθηκα, ωστόσο περπατάει κανονικά χωρίς να κουτσαίνει. 

Το Indian Wells θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-17 Μαρτίου, με την κλήρωση να διεξάγεται την Τρίτη 5 Μαρτίου στο Stadium Plaza του Indian Wells Tennis Garden. 

The post Αλκαράθ: Αναχωρεί για Καλιφόρνια – Σε καλό δρόμο η αποθεραπεία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα