Λος Κάμπος: Πρωταθλητής ο Τζόρνταν Τόμπσον (vids)

Τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του κατέκτησε στο Mifel Tennis Open του Μεξικό, ο Τζόρνταν Τόμπσον, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την καλύτερή του εβδομάδα στο ATP Tour.

Ο 29χρονος Αυστραλός που προερχόταν από την επική νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά, δεν έδειξε σημάδια κούρασης από τον αγώνα 3.5 ωρών με τον Γερμανό και με 6-3, 7-6(4) επί του Κάσπερ Ρουντ, κατέκτησε τον τίτλο στο ATP

250 του Λος Κάμπος.

Congratulations, @jordanthommmo2

You're an ATP Tour singles champion! #LosCabosTennisOpen #CelebratetheGame pic.twitter.com/rnNKLrSTTc

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 25, 2024

Κατά τη διάρκεια της πορεία του αυτή την εβδομάδα, ο Τόμπσον “γύρισε” και το απίστευτο παιχνίδι με τον Άλεξ Μίκελσεν στα προημιτελικά όπου βρέθηκε κάτω στο σκορ με 6-0, 3-0, ξοδεύοντας συνολικά στο Λος Κάμπος 12 ώρες εντός γηπέδου.

“Ξόδεψα πολλές ώρες στο court αυτή την εβδομάδα. Στα προημιτελικά θα μπορούσα να αποκλειστώ με διπλό bagel. Τώρα, είμαι εδώ και κρατάω το τρόπαιο στα χέρια μου. Νομίζω ότι πρόκειται για θαύμα” είπε ο Αυστραλός αμέσως μετά.

“Το Λος Κάμπος είναι πλέον το αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο” πρόσθεσε ο Τόμπσον ο οποίος είχε αγωνιστεί σε άλλους δύο τελικούς, το 2019 και το 2023 στο χορτάρι του Χερτόγκενμπος χωρίς επιτυχία.

Επόμενος σταθμός για τον Τόμπσον, το Abierto Mexicano στο Ακαπούλκο όπου κληρώθηκε με qualifier στην πρεμιέρα ενώ στο 2ο γύρο θα συναντήσει πιθανότατα το Νο2 του ταμπλό, Χόλγκερ Ρούνε.

Ο τίτλος το Λος Κάμπος, φέρνει τον Αυστραλό στο career high Νο32 της παγκόσμιας κατάταξης.

THE CHAMPION!

Congratulations @jordanthommmo2. #LosCabosTennisOpen #CelebratetheGame pic.twitter.com/6IhIP0jp7H

— Mifel Tennis Open by Telcel Oppo (@CaboTennisOpen) February 25, 2024

LOS CABOS SINGLES DRAW | DOUBLES 

The post Λος Κάμπος: Πρωταθλητής ο Τζόρνταν Τόμπσον (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λος Κάμπος, Πρωταθλητής, Τζόρνταν Τόμπσον,los kabos, protathlitis, tzorntan tobson