Rio Open: O qualifier Ναβόνε κέρδισε και τον Νόρι (vids)

Αργεντίνικη υπόθεση θα είναι ο τίτλος στο κορυφαίο χωμάτινο τουρνουά της Λατινικής Αμερικής, στο Ρίο ντε Τζανέιρο καθώς ο Μαριάνο Ναβόνε έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον υπερασπιστή του τίτλου, Κάμερον Νόρι ενώ ο Σεμπάστιαν Μπαέζ πήρε τον εμφύλιο με τον κορυφαίο συμπατριώτη του στην κατάταξη, Φραντσίσκο Τσερούντολο.

Την μαγευτική του πορεία στο Rio Open, συνέχισε ο 22χρονος, Μαριάνο Ναβόνε ο οποίος στο 2ο ημιτελικό του Σαββάτου, κέρδισε με 6-4, 6-2 το Νο2 του ταμπλό και κάτοχο του

τίτλου, Κάμερον Νόρι.

Welcome to the big time, Mariano Navone

The 22-year-old qualifier takes out defending champion Norrie 6-4 6-2 to set up an all-Argentine final vs Baez in Rio!#RioOpen10Anos pic.twitter.com/yyl8e5TDrT

Tennis TV (@TennisTV) February 25, 2024

Ο προερχόμενος από τα προκριματικά Αργεντινός, έπιασε εκπληκτική απόδοση και δεν επέτρεψε στον Νόρι να αμφισβητήσει την κυριαρχία του από τη βασική γραμμή, πετυχαίνοντας άλλη μια σπουδαία νίκη στο θεσμό.

Πριν από αυτή την εβδομάδα στο Ρίο, ο 22χρονος άσος δεν είχε καταφέρει να σημειώσει νίκη σε επίπεδο ATP Tour και τώρα βρίσκεται στον πρώτο του τελικό, τρέχοντας ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών.

Κατά τη διάρκεια του ματς, ο Κάμερον Νόρι παρουσίασε κάποια θέματα με την αναπνοή του, απόρροια των συνθηκών και τον επισκέφτηκε αρκετές φορές ο φυσιοθεραπευτής και ο γιατρός του γηπέδου. Ωστόσο, ο αριστερόχειρας Βρετανός πάλεψε μέχρι το τέλος και ανάγκασε τον Ναβόνε να παλέψει για τη νίκη.

Brutal conditions in Rio #RioOpen10Anos pic.twitter.com/nss7YJFmNc

Tennis TV (@TennisTV) February 24, 2024

Στο 2ο ημιτελικό, ο Σεμπάστιαν Μπαέζ, αφού έσωσε τρία set points του Φραντσίσκο Τσερούντολο στο 4-5 του εναρκτήριου σετ, επικράτησε 7-5, 6-0 του συμπατριώτη του και προκρίθηκε στον 7ο τελικό της καριέρας του.

Ο 23χρονος, Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης, από εκείνο το σημείο και μετά, δεν έχασε ούτε game και πλέον είναι πανέτοιμος για τον πρώτο του τίτλο σε επίπεδο ATP 500 και 5ο στην καριέρα του.

Για τον τελικό της Κυριακής (22:00GR) κόντρα στον Ναβόνε, ο Μπαέζ είπε: “Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Ίσως περισσότερο από όσο θα ήθελα. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά. Σήμερα, έδωσα πολλά break points στον αντίπαλό μου στο πρώτο σετ”

RIO OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-5h)

The post Rio Open: O qualifier Ναβόνε κέρδισε και τον Νόρι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rio Ope, Ναβόνε, Νόρι,Rio Ope, navone, nori