Ακαπούλκο: Πρεμιέρα με Σαφιούλιν ο Τσιτσιπάς (draw)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συναντήσει τον Ρομάν Σαφιούλιν στην πρεμιέρα του στο 500άρι τουρνουά στο Ακαπούλκο, όπως προέκυψε από την κλήρωση του Σαββάτου που πραγματοποιήθηκε στην μεξικανική πόλη. 

Σε περίπτωση πρόκρισης ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει είτε τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, είτε παίκτη από τα προκριματικά, ενώ στα προημιτελικά πιθανός αντίπαλος είναι ο κάτοχος του τίτλου Άλεξ ντε Μινόρ που ξεκινάει με τον Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ. 

Σε περίπτωση που o Τσιτσιπάς φτάσει στα ημιτελικά, όπως έχει κάνει

τόσο το 2021, όσο και το 2022, τότε λογικά θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ σε μια επανάληψη του τελικού το 2021 που είχε νικητή τον Γερμανό. 

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά

1R: Ρομάν Σαφιούλιν2R: Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ/Παίκτης από τα προκριματικάQF: Άλεξ ντε ΜινόρSF: Αλεξάντερ ΖβέρεφF: Χόλγκερ Ρούνε/Τέιλορ Φριτς/Κάσπερ Ρουντ

Επικεφαλής στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι ο Χόλγκερ Ρούνε, που θα αγωνιστεί στο πρώτο του τουρνουά μετά από την επιστροφή του στον Πατρίκ Μουράτογλου, με τον πανό να ξεκινάει με παίκτη από τα προκριματικά, ενώ στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον που είναι φιναλίστ στο Λος Κάμπος. 

Στο κάτω μέρος του ταμπλό είναι και ο περσινός ημιφιναλίστ Τέιλορ Φριτς που θα ξεκινήσει κόντρα στον ανερχόμενο Ιταλό, Ματέο Αρνάλντι, ενώ ο Κάσπερ Ρουντ που θα παίξει στον τελικό του Λος Κάμπος θα έχει δύσκολη πρεμιέρα κόντρα στον Αμερικανό κριό Γιούμπανκς.

Πιθανοί προημιτελικοί 

[1] Αλεξάντερ Ζβέρεφ – [7] Τόμι Πολ[3] Άλεξ ντε Μινόρ – [5] Στέφανος Τσιτσιπάς[6] Κάσπερ Ρουντ – [4] Τέιλορ Φριτς[8] Φράνσις Τιάφο – [2] Χόλγκερ Ρούνε

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Πρεμιέρα με Σαφιούλιν ο Τσιτσιπάς (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακαπούλκο, Πρεμιέρα, Σαφιούλιν, Τσιτσιπάς,akapoulko, premiera, safioulin, tsitsipas