Τα πάθημα να έγινε μάθημα για τον Παναθηναϊκό

Οι πράσινοι οφείλουν να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και να νικήσουν την Κηφισιά, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφή. Παιχνίδια όπως το σημερινό πρέπει να τα “καθαρίσουν” από νωρίς  γιατί σε διαφορετική περίπτωση όσο περνά ο χρόνος τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η Κηφισιά κινδυνεύει και δεν έχει τίποτα να χάσει.

Είναι βέβαιο ότι θα παίξει με τον τρόπο που έπαιξε η Λαμία, με στόχο να μη δεχτεί γκολ.

Βεβαίως, τα πράγματα σήμερα θα είναι κάπως διαφορετικά αφού, το συγκρότημα του Φατίχ Τερίμ έχει διδαχθεί από τα σφάλματα που έκανε σε εκείνον τον αγώνα.

Μεσολάβησε και η αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ένα ματς που έστω και με αρκετή δόση τύχης, τελείωσε θετικά για το τριφύλλι, με αποτέλεσμα η ψυχολογία όλης της ομάδας να βρίσκεται στα ύψη.

Η καλή ψυχολογία είναι το “Α και το Ω” και σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στην καλή λειτουργία μιας ομάδας. Από εκεί και ύστερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού χρειάζονται καθαρό μυαλό και να βάλουν την μπάλα κάτω. Να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με ταχύτητα και κάθετες πάσες στην αντίπαλη άμυνα.

Σε αυτή την περίπτωση και με τη συμπαράσταση του κόσμου, που αναμένεται να γεμίσει και πάλι τη Λεωφόρο, δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα