ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Πεδουλάκης: "Φωτεινό παράδειγμα ο Κατσαρές"

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΑΓΟΡ, ο Αργύρης Πεδουλάκης και τόνισε την αναγκαιότητα οι νέοι παίκτες να δουλέψουν ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο της Α1 και εξήρε την εμφάνιση του Νίκου Κατσαρέ.

"Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια, του αξίζουν συγχαρητήρια. Οι πιτσιρικάδες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνετε στην Α1. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Α1 και ευθυνόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, οι νέοι παίκτες οφείλουν να δουλέψουν πάρα πολύ. Όπως για παράδειγμα έκανε ο Κατσαρές

,ο οποίος αν και είχε κριθεί το ματς, έδειξε πάθος, δύναμη και θέληση και απολαμβάνει την φετινή συμμετοχή του στην Α1", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου.


Στην συνέχεια ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπεριφορά του προς το πρόσωπό μου. Τα συναισθήματα μου είναι πολύ καλά για το Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρεθύμνου.

Από την πλευρά του ο Τρύφωνας Πρέκας δήλωσε: "Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στη πίεση του Ρεθύμνου και μέσα από την αντίδραση αυτή πήραν χρόνο συμμετοχής και οι νεαροί παίκτες της ομάδας μας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα