ΜΑΡΟΥΣΙ | Λινάρδος: "Όποιοι έμειναν είναι μάγκες!"

Ο Νίκος Λινάρδος δεν είχε πολλά να πει σχετικά με την αναμέτρηση εναντίον του Παναθηναϊκού, αλλά υπογράμμισε ότι όσοι παίκτες παρέμειναν στην ομάδα του Αμαρουσίου είναι ήρωες και μάγκες.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ.Ομπράντοβιτς και Ιτούδη, μας σεβάστηκαν και μας έδωσαν "συγχαρητήρια" για την προσπάθειά μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι να μην είμαστε 6 στην επόμενη προπόνηση. Δεν έχω κάτι άλλο να πω", είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε αναφορικά με την υπάρχουσα κατάσταση:

"Όποιοι παρέμειναν, είναι μάγκες, είναι ήρωες. Όλοι όσοι παρέμειναν, πάλεψαν, αλλά δεν κάναμε κάτι σημαντικό. Δεν αξίζουν Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός να νικούν με 50 πόντους, δεν κερδίζουν τίποτα", δήλωσε ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Λινάρδος.


Ο 17χρονος Δημήτρης Αγραβάνης, που είχε 15 πόντους και 7 ριμπάουντ, σχολίασε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς με μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Τα δώσαμε όλα. Πιστεύω κάναμε αρκετά καλή προσπάθεια. Για εμένα ήταν όνειρο μία τέτοια εμφάνιση. Χαίρομαι. Θα προσπαθήσω πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα