ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Νίκησαν οι έφηβοι του Αμαρουσίου"

Ο Παναθηναϊκός δεν συνάντησε αντίσταση απέναντι στο Μαρούσι, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στέκεται στην προσπάθεια των παικτών της ομάδας των βορείων προαστίων.

"Συγχαρητήρια σε όλο το Μαρούσι, για τη θέλησή του, παρά τη νεανικότητά του. Ουσιαστικά είχαμε απέναντί μας μία εφηβική ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγαλύτερη απ' τους 40 πόντους διαφορά. Αν υπήρχε νικητής, είναι οι έφηβοι του Αμαρουσίου.Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατό γρηγορότερα

εκεί όπου ανήκει, στην Α1", δήλωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς που στην συνέχεια αναφέρθηκε στους τραυματισμούς των Μάικ Μπατίστ και Στράτου Περπέρογλου:

"Αύριο (σ.σ 8/3) στις 18:00, όταν θα κάνουμε προπόνηση, θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται".

Όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε με ότι η διαφορά των 40 πόντων δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότηττας μεταξύ των ομάδων, απάντησε πως
"ο,τι είπα, είναι η αλήθεια. Αυτό πιστεύω. Η αναμέτρηση θα μπορούσε να είναι τα πάντα, αλλά όχι πρόβα τζενεράλε, έτσι όπως είναι ο αντίπαλος. Είναι ξεκάθαρο πως οι παίκτες σκέφτονται τον τελικό, προσέχουν μη τραυματιστούν. Σε μία τέτοια αναμέτρηση είναι λογικό να λες κάτι, να μπαίνει απ' το ένα αυτί και να βγαίνει απ' το άλλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα