ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Αρχαιρεσίες στον Απόλλωνα

Σε προεκλογικό ρυθμό κινούνται οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πάτρας, καθώς την προσεχή Δευτέρα (28/05) θα γίνει η Γενική συνέλευση με κύριο θέμα την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Η Γενική Συνέλευση των Πατρινών θα διεξαχθεί στο κλειστό της Περιβόλας την Δευτέρα στις 19:00, ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί μία ημέρα μετά, την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Τα θέματα ημερησίας διάταξης είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της περιόδου 2011-2012, ο προϋπολογισμός

της περιόδου 2012-2013, οι εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου και οι εκλογές για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών της εξελεγκτικής επιτροπής.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Ανδρέας Μολφέτας, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα, μαζί με τους Κώστα Καραπάνο, Βασίλη Λιανό, Άγγελο Κάνιστρα, Σωτήρη Χαλκιόπουλο, Θόδωρο Θανασούλια, Γιώργο Αντωνόπουλο, Γιώργο Ανδρουτσέλη, Βασίλη Βλασταρά, Νίκο Μπινιέρη, Άρη Μαμασιούλα και Φίλιππο Καμίση. Υποψήφιοι για αναπληρωματικά μέλη είναι οι Σπύρος Δενδρινός, Στάθης Πολίτης και Γιώργος Σπηλιόπουλος. Υποψήφιοι για τακτικά μέλη εξελεγκτικής επιτροπής είναι οι Αλέξανδρος Καρατζάς, Κανέλλα Αλιφραγκή και Τάσος Καπουζίδης και ο μοναδικός υποψήφιος για αναπληρωματικό μέλη εξελεγκτικής επιτροπής είναι ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα