Μαρίνος: Υπάρχει πολύ καλό κλίμα φέτος!

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και έλειπε την περυσινή περίοδο είναι το κλειδί για την πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Στέργο Μαρίνο, που εκτιμά ότι ο τίτλος θα παιχτεί μέχρι το φινάλε με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Στέργου Μαρίνου στο match program του αγώνα με τον Λεβαδειακο:

Για το αν υπάρχει τόσο καλό

κλίμα στην ομάδα: "Φυσικά και ισχύει. Αυτό που φαίνεται πως το έξω ισχύει σε απόλυτο βαθμό. Αυτό έλειπε πέρυσι από την ομάδα και φέτος που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας".

Για τις νίκες στα τελευταία λεπτά των αγώνων: "Αυτό το φαινόμενο κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως θετικό. Δείχνει τη θέληση και την πίεση που υπάρχει στην ομάδα. Ακόμη και όταν το παιχνίδι δεν μας πηγαίνει, παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό".

Για τη διεκδίκηση του τίτλου: "Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές και θα κριθεί στο τέλος, καθώς δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές και αποστάσεις. Θα είναι μία κούρσα για εμάς και τον Ολυμπιακό".

Για τη θέση που προτιμά: "Η φυσική μου θέση είναι δεξί μπακ. Εκεί αισθάνομαι καλύτερα, εκεί έχω παίξει τα περισσότερα παιχνίδια, εκεί είμαι πιο αποδοτικός. Ωστόσο, είναι αυτονόητο ότι θα αγωνίζομαι και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό όπου μου ζητά ο προπονητής μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα