Κανένα θέμα διαζυγίου με Αλεξανδρή

Στο ταξίδι της επιστροφής βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του Αρη. Με την επιστροφή της αποστολής, Χρήστος Ταπούτος και Δημήτρης Τσαλδάρης θα υποβληθούν σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος τραυματισμού και φυσικά θα φανεί κατά πόσο θα είναι διαθέσιμοι για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Αναμένεται να γίνει όμως και συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή μετά τις δηλώσεις και των δύο ανδρών όπου ουσιαστικά. Ο ένας κατέθεσε παράπονα για τον άλλον.

Αναπτύχθηκε

η φημολογία περί πιθανού διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, στην πραγματικότητα όμως - μέχρι στιγμής - δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. Ο Αλεξανδρής θέλει να συνεχίσει στη τεχνική ηγεσία, παράλληλα όμως είναι λογικό να επιθυμεί καλύτερες συνθήκες. Φάνηκε πάντως ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει διάσταση απόψεων, θα φανεί στην συνάντηση - πιθανότατα θα γίνει αύριο (26/01) - κατά πόσο μπορούν να συνεργαστούν.

Βέβαια, ο Αρης ούτως ή άλλως βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του Ντομινίκ Τζέιμς. Ο Αμερικανός βρίσκεται στο Βελιγράδι έχοντας συμφωνήσει με τη Παρτιζάν και μάλιστα, ο εκπρόσωπός του με έγγραφο που απέστειλε στη ΚΑΕ Αρης, ζήτησε να σταλεί το letter of clearance. Οι επιτελείς του Αρη δεν έχουν σκοπό να το πράξουν, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του παίκτη ήταν αντιεπαγγελματική και φυσικά έχουν ήδη καταφύγει στην ΦΙΜΠΑ.

Ομοίως έπραξε και η πλευρά του παίκτη, όπου στη καταγγελία τονίζει ότι ο Αρης δεν κατέβαλλε τη νόμιμη προμήθεια στους μάνατζερ, καθώς επίσης και πως δεν πλήρωσε τον παίκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως και να' χει, η ΦΙΜΠΑ θα αποφασίσει και στον Αρη σημειώνουν ότι πρόκειται για μια υπόθεση παρόμοια με αυτή του Πι Τζέι Τάκερ. Ο Αμερικανός επίσης εγκατέλειψε τον Αρη στη διάρκεια της περσινής σεζόν και ο Αρης κέρδισε το σχετικό δικαστήριο κι ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του Τζέιμς, το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στη συνάντηση μεταξύ του προέδρου και του προπονητή. Ηδη υπάρχουν κάποια ονόματα παικτών, τα οποία είχαν απασχολήσει τον Αλεξανδρή πριν επιλέξει τον Ντομινίκ Τζέιμς. Για παράδειγμα, ο Ράσελ Ρόμπινσον ήταν η τότε πρώτη επιλογή του προπονητή του Αρη, αλλά το οικονομικό αποτέλεσε το βασικό εμπόδιο.

Ο Αμερικανός έχει συμβόλαιο με την Τραμπζονσπορ αλλά κι ένα κασέ που είναι αρκετά Β«αλμυρόΒ» για τα δεδομένα του Αρη. Πάντως, οι επιτελείς του Αρη θέλουν να βρουν άμεσα τον αντικαταστάτη του Τζέιμς, ενώ το ιδανικό σενάριο είναι να προλάβουν να τον Β«φέρουνΒ» στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής (27/01).

Keywords
Τυχαία Θέματα