Κωστένογλου: Χάσαμε δίκαια

Στα πολλά ατομικά λάθη των παικτών του στάθηκε ο Νίκος Κωστένογλου, μετά την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ο έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι " ...η ήττα μας πονάει" και τόνισε ότι αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο είναι να " ...σιωπούμε και να προετοιμαζόμαστε υπεύθυνα και σοβαρά για το επόμενο παιχνίδι".

"Θεωρώ ότι χάσαμε δίκαια. Σε ένα παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ πρέπει να περιορίζουμε τα ατομικά λάθη. Όταν σκοράρει πρώτος ο αντίπαλος,

είναι δύσκολα τα πράγματα. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεχόμαστε ένα ακόμα ένα γκολ που δυσκόλεψε το παιχνίδι. Μειώσαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και σε μια αντεπίθεση δεχόμαστε το τρίτο γκολ. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι να σιωπήσουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να κάνει ο καθένας την δουλειά του", είπε αρχικά ο Κωστένογλου και συμπλήρωσε:

"Η ήττα μας πονάει και εγώ δεν απογοητεύομαι. Η ΑΕΚ θα βελτιωθεί όμως χρειάζεται πολύ δουλειά και μεγάλη σοβαρότητα διότι οι ήττες θα μας κάνουν να χάσουμε την ψυχολογία μας. Σιωπούμε και προετοιμαζόμαστε υπεύθυνα και σοβαρά για το επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να δεχόμαστε εύκολα γκολ, μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι πολύ γρήγορα.

"Το θέμα είναι να μην γίνονται ατομικά λάθη όταν προσπαθείς να πιέσεις. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε σημείο που να μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός, κέρδισε δίκαια, είχε την τύχη να προηγηθεί και λειτούργησε καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα