Πεδουλάκης: Νίκη με ρίσκοΚαλαφατάκης: Χαρίσαμε τη νίκη

O Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε πως το Περιστέρι δεν ήταν έτοιμο για το ματς της πρεμιέρας με τον ΚΑΟΔ και θεωρεί πως η ομάδα του έφτασε στη νίκη, χάρη στο... ρίσκο που πήρε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε πως η ομάδα του έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της.

Στο αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι, ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης, είπε: "Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους. Είχαμε

να αντιμετωπίσουμε δύο προβλήματα. Το ένα ήταν ότι σε παιχνίδια πρεμιέρας υπάρχει άγχος. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Από την άλλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με την απουσία των ψηλών".

Οσο για τον τρόπο με τον οποίο τελικά κατάφερε η ομάδα του να πάρει τη νίκη, υπογράμμισε: "Για εμάς ήταν καταστροφικό το δεύτερο δεκάλεπτο. Μέχρι τότε τα ψηλά μας γκαρντ κάλυψαν τη διαφορά. Όποιος έμπαινε μέσα στο καλάθι είχε διάδρομο. Στο τέλος η ομάδα έδειξε πιο έτοιμη. Στα τελευταία λεπτά πιέσαμε τον Χαραλαμπίδη γιατί ξέραμε ότι εκτός από σκορ ηρεμεί την ομάδα κι έτσι επιδιώξαμε να τον αναγκάσουμε να δώσει τη μπάλα. Το ρισκάραμε και μας βγήκε γιατί η Δράμα δεν τα κατάφερε".

Ο Γιώργος Καλαφατάκης σχολίασε από την πλευρά του: "Καλή χρονιά σε όλους και ελπίζω να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Θεωρώ ότι δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε ή μάλλον αυτό που μας αξίζαμε το χαρίσαμε. Στα κρίσιμα σημεία είχαμε πει ότι το Περιστέρι πατάει καλά στη κατηγορία, έχει φανέλα, κόσμο και θάρρος. Είπαμε ότι πρέπει να το κλέψουμε το ματς κι αυτό θέλει μυαλό. Φτάσαμε σε ένα σημείο, όμως όταν υπάρχουν παίκτες ρούκι είναι φυσιολογικό να κάνουν κάποια λάθη. Στο τέλος κάναμε λάθη που δεν κάνουν ούτε στο δημοτικό δεν είχαμε καμία αυτοσυγκέντρωση και εκεί δείξαμε ότι είμαστε άπειροι.

Κέρδισε αυτός που ήξερε καλύτερα τα κατατόπια. Η διαχείριση μίας τέτοιας ήττας είναι κάποιες φορές καλύτερη από μία νίκη".

Πάντως, ο έμπειρος τεχνικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα: "Στην ομάδα γίνεται καλή δουλειά και πιστεύω ότι η ομάδα θα σταθεί στη κατηγορία. Είχα καιρό να δουλέψω σε μία τόσο υγιή κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα