«Ναυάγησε» στη Μαδρίτη

Μαύρη βραδιά του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη και συντριβή 4-0 από την Ατλέτικο, πληρώνοντας ακριβά τα χοντρά ατομικά λάθη και τη συνολικά κακή απόδοση.
Πρωταγωνιστής για την Ατλέτικο ο Μάριο Μάντζουκιτς που έβαλε τρία γκολ, ενώ το πρώτο είχε πετύχει ο Ραούλ Γκαρθία από πολύ νωρίς, με τον Ρομπέρτο να κάνει ένα από τα σπάνια λάθη του από τη μέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό.
Σε ένα γήπεδο που τον χειροκρότησε θερμά, ενώ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδοκίμαζε και φώναζε συνθήματα κατά του Μίτσελ. Τώρα ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι η Ατλέτικο θα νικήσει στην Ιταλία την Γιουβέντους για να βγει δεύτερος, αλλά το σημαντικότερο είναι να νικήσει ο ίδιος την Μάλμε ή έστω να μη χάσει, ώστε να συνεχίσει στο Europa League.

Με 12 τελικές έναντι μιας, η Ατλέτικο ήταν λογικό να προηγηθεί του Ολυμπιακού, αλλά αυτό το 2-0 έγινε σε φάσεις που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Ο Ρομπέρτο σημάδεψε αβίαστα τον Χουναφράν στο 9' και ήταν αδύνατο να αποκρούσει το κοντινό πλάσε του Ραούλ Γκαρθία. Και το δεύτερο ισπανικό δώρο ήρθε στην Ατλέτικο από τον Μποτία στο 38'. καθώς απέτυχε να κόψει τη σέντρα του Ανσάλντι, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και ο Μάντζουκιτς έγραψε από κοντά το 2-0. Ο Μίτσελ έβαλε με την έναρξη της επανάληψης Κασάμι και Φουστέρ αντί για Μανιάτη και Αφελάι, αλλά λίγα πράγματα άλλαξαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού καθώς οι γηπεδούχοι έλεγχαν άνετα το ρυθμό χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Στο 59΄ ο Γοδίν βρήκε τον Μάντζουκιτς σε θέση βολής αλλά ο Μποτία έδιωξε σωτήρια. Ο Ολυμπιακός απάντησε με κεφαλιά του Μήτρογλου από σέντρα του Ομάρ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Το 3-0 έγινε στην αντεπίθεση, στο 62', με την κεφαλιά του Μάντζουκιτς από τη σέντρα του Αρντά Τουράν δίχως πάλι αντίδραση από την άμυνα του Ολυμπιακού και το 4-0 πάλι με κεφαλιά του Κροάτη, αυτή τη φορά από την εκτέλεση φάουλ του Κόκε.

Ο Γερμανός διαιτητής Σταρκ είχε εύκολο έργο με τα λίγα λάθη του να είναι υπέρ των Ισπανών και να μην επηρεάζουν φυσικά την εξέλιξη του ματς.

Κίτρινες: 15 Ανσάλντι--- 53 Εντινγκά, 55 Φουστέρ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μογιά, Χουανφράν, Ανσάλντι, Χ. Χιμένεθ, Γοδίν, Τιάγκο (46 Μάριο Σουάρεθ), Γκάμπι, Ραούλ Γκαρθία, Κόκε, Τουράν (66 Ρ. Χιμένεθ), Μάντζουκιτς (69 Γκριζμάν)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία, Αμπιντάλ, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης (46 Κασάμι), Αφελάι (46 Φουστέρ), Ντομίνγκες (72 Μπουχαλάκης), Μήτρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα