Στην Ελλάδα ο Μπρινόλι για τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα»

15:41 3/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από την Παρασκευή (03.09.2021) ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός πορτιέρε δεν έκρυψε τη χαρά του για τη συμφωνία του με τους “πράσινους”.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (03.09.2021) στην Ελλάδα, προκειμένου να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος Ιταλός πορτιέρε

έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” με πτήση από το Μιλάνο, με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να τον υποδέχονται. Ο Μπρινιόλι οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο, για να ξεκουραστεί, προτού ξεκινήσει τις ιατρικές εξετάσεις και ολοκληρώσει το deal με τους “πράσινους”.

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που με επέλεξε αυτή η ιστορική ομάδα, είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και έχω μεγάλη θέληση και όρεξη να τα πάω καλά”, τόνισε αρχικά ο Μπρινιόλι και πρόσθεσε:

“Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχα τη δυνατότητα να βλέπω τις ελληνικές ομάδες όταν αγωνίζονταν στο Champions League και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με τον Φεντερίκο Μακέτα που μου είπε τα καλύτερα, ενώ μίλησα και με τον Ρούμπεν Πέρεθ με τον οποίο ήμουν παλαιότερα συμπαίκτης και επίσης μου είπε τα καλύτερα. Σας ευχαριστώ πολύ, είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ”.

To άρθρο Στην Ελλάδα ο Μπρινόλι για τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα σε ιστορική ομάδα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδα, Μπρινόλι, Παναθηναϊκό, Ήρθα,ellada, brinoli, panathinaiko, irtha