Μίκης Θεοδωράκης: Με επιστολή από το 2013 ήθελε να εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στον Γαλατά Χανίων - Τι έλεγε για την κόρη του Μαργαρίτα

15:36 3/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Νέα επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη με την τελευταία επιθυμία του κορυφαίου  μουσικοσυνθέτη. Το έγγραφο με χρονολογία 2013 αναφέρει ότι ο Μίκης επιθυμεί να ταφεί στη γενέτειρα του πατέρα του, τον Γαλατά Χανίων.

Στην επιστολή του προς τον τότε (2013) δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ο Μίκης Θεοδωράκης ζητά τη συνδρομή

του στην υλοποίηση της επιθυμίας του να ταφεί στον Γαλατά Χανίων.

Όπως αποκαλύπτει το Zarpanews, ο Μίκης Θεοδωράκης αναφέρει μάλιστα στην επιστολή ότι η οικογένειά του είναι αντίθετη, επισημαίνει, όμως, ότι είναι δικαίωμά του να αποφασίσει εκείνος για την τύχη του σώματός του.

Την αποκάλυψη της επιστολής έκανε νωρίτερα την Παρασκευή (03.09.2021) ο νυν δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Σημανδηράκης, που με έμμεσο πια τρόπο επιφορτίστηκε έτσι από τον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη να φέρει εις πέρας την επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη.

, τόνισε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να δημοσιοποιήσει την επιστολή, με απόλυτο σεβασμό στην οικογένεια και τη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη.

Click4more: Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης

Δείτε την επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη προς τον τότε δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη και τη δήλωση του Παναγιώτη Σημανδηράκη:

To άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Με επιστολή από το 2013 ήθελε να εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στον Γαλατά Χανίων - Τι έλεγε για την κόρη του Μαργαρίτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μίκης Θεοδωράκης, 2013, Γαλατά Χανίων -, Μαργαρίτα,mikis theodorakis, 2013, galata chanion -, margarita