Σούπερ "Ταύροι" νίκησαν τους Νικς (vid)

Με πατημένο το γκάζι από τη χθεσινή βραδιά, οι Σαν Αντόνιο Σπερς πήραν μία ακόμα άνετη νίκη, αυτή τη φορά επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς με 132-102 και διατηρήθηκαν στην κορυφή της Δύσης. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισαν τα "Γεράκια" της Ατλάντα στο Μέμφις καθώς επικράτησαν των Γκρίζλις με 93-83 συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία των τελευταίων τριών εβδομάδων, ενώ, τέλος, οι Σικάγο Μπουλς "τιμώρησαν" τους Νιου Γιορκ Νικς εν τη απουσία του Καρμέλο Άντονι κερδίζοντάς τους με 93-85.

Τα αποτελέσματα:
Λος Άντζελες Κλίπερς - Φοίνιξ Σανς 117-99
Ουάσινγκτον Ουίζαρντς - Γκόλντεν

Στέιτ Ουόριορς 97-101
Σάρλοτ Μπόμπκατς - Σαν Αντόνιο Σπερς 102-132
Μπόστον Σέλτικς - Φιλαδέλφεια Σίξερς 92-79
Μαϊάμι Χιτ - Νιου Ορλίν Χόρνετς 106-90
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ντιτρόιτ Πίστονς 97-104
Σικάγο Μπουλς - Νιου Γιορκ Νικς 93-85
Μέμφις Γκρίζλις - Ατλάντα Χοκς 83-93
Χιούστον Ρόκετς - Ντάλας Μάβερικς 109-116
Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς - Σακραμέντο Κινγκς 80-99

Επιτέλους… "Ταύροι"

Εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο την απουσία του Καρμέλο Άντονι, οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν εντός έδρας των Νιου Γιορκ Νικς με 93-85 στο μεγάλο ντέρμπι της χθεσινής βραδιάς. Το παιχνίδι είχε διαρκείς εναλλαγές στο προβάδισμα, αλλά η ομάδα του Τομ Θίμποντο έβαλε μερικά μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά και παίζοντας καλή άμυνα μπόρεσε να περιορίσει τα ατού των Νικς, οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από πέντε σερί επιτυχίες. Για τους "Ταύρους" οι Μάρκο Μπελινέλι και Λουόλ Ντενγκ πέτυχαν από 22π., ενώ από πλευράς Νικς ο Ρέιμοντ Φέλτον σημείωσε 27π..

{video1}

Εντυπωσιάζει η Ατλάντα

Χωρίς φανφάρες και μεγάλα λόγια, οι Ατλάντα Χοκς συνεχίζουν την αθόρυβη πορεία τους προς την κορυφή της Ανατολής, με τους Μέμφις Γκρίζλις να αποτελούν το τελευταίο θύμα τους (93-83). Τα "Γεράκια" πέτυχαν την ένατη νίκη τους στα τελευταία δέκα παιχνίδια, κυρίως επειδή έπαιξαν πολύ καλή άμυνα στο τρίτο δωδεκάλεπτο, οπότε και δέχθηκαν μόλις 13 (!) πόντους. Καταλυτικοί για τη νίκη της ομάδας τους ήταν οι δύο "ψηλοί" της Ατλάντα καθώς Τζος Σμιθ (24π.-8ριμπ.) και Αλ Χόρφορντ (19π.-14ριμπ.) κυριάρχησαν στο "ζωγραφιστό".

{video2}

Πήρε την εκδίκησή της

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο, κάτι που κατάλαβαν καλά οι Φιλαδέλφεια Σίξερς, οι οποίοι μία μέρα μετά τη νίκη τους επί των Μπόστον Σέλτικς, γνώρισαν την ήττα με 92-79 από τους "Κέλτες" σε μία πολύ ενδιαφέρουσα μάχη. Η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς δεν είχε όρεξη… για αστεία, κάτι που φάνηκε κυρίως στο δεύτερο δωδεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 24-12), οπότε και άνοιξε η "ψαλίδα" της διαφοράς.

{video3}

Δωρεάν μαθήματα μπάσκετ

Μία μέρα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς (114-92), οι Σαν Αντόνιο Σπερς παρέδωσαν εκ νέου μαθήματα μπάσκετ, αυτή τη φορά κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς. Τα "Σπιρούνια" πήραν μία ακόμα άνετη νίκη με 132-102, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να μοιράζει σχεδόν ισόποσα τον χρόνο συμμετοχής μεταξύ των παικτών του.

{video4}

Keywords
Τυχαία Θέματα