Θα φύγει χωρίς να παλέψει;

Η 7η Δεκεμβρίου ασφαλώς και θα γραφτεί στην ιστορία του Παναθηναϊκού, γιατί όλα όσα συνέβησαν αποτελούν κοσμοϊστορικές στιγμές για τον σύλλογο, αλλά και για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που έχει συνδέσει το όνομά της (κυρίως) με το τμήμα μπάσκετ.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος οργισμένος ύστερα από "καυγά" με τον θείο του Θανάση, το πρωί της ίδιας ημέρας για τις οφειλές περσινών και προπέρσινων χρήσεων, που άρχισαν να "σκάνε" φέτος, έκανε δηλώσεις βγάζοντάς τον στη… σέντρα.

Αυτό με τρεις λέξεις

είναι το στόρι των γεγονότων. Το χάσμα ανάμεσα στους δυο άνδρες υπήρχε και υπέβοσκε η κόντρα τους εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχθηκε να μπει μπροστά και να αναλάβει να… επανεκκινήσει τον Παναθηναϊκό σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή και να πάρει την ευθύνη για κεντρικές αποφάσεις της οικογένειας, όπως η δραστική περιστολή των χρημάτων που διατίθενται για την ΚΑΕ. Αυτό σήμαινε την απώλεια του Ομπράντοβιτς, παικτών, στελεχών της ΚΑΕ. Όλα αυτά ουσιαστικά τα "χρεώθηκε" ο Δημήτρης.

Βλέποντας, λοιπόν, πως με την πάροδο του χρόνου βγαίνουν διάφορες οφειλές, που δεν ήταν γνωστές, με αποκορύφωμα την υπόθεση Μπατίστ, ζήτησε εξηγήσεις. Είτε δεν δόθηκαν, είτε δεν τον κάλυψαν οι απαντήσεις και εξερράγη. Όπως και στην υπόθεση της τηλεοπτικής μετάδοσης στην Πόλη, λειτούργησε παρορμητικά και ανέβασε τους τόνους. Λάθος. Ο,τιδήποτε κι αν έχει γίνει, λύνεται μέσα στην οικογένεια του καθενός και δεν βγαίνει στα… μπαλκόνια να το φωνάζει, βρίζοντας… θείους και συγγενείς.

Το χάσμα μεταξύ των δυο ανδρών αυτή τη στιγμή φαντάζει αγεφύρωτο, καθώς κανείς από τους δυο δεν δείχνει διατεθειμένος να "ρίξει νερό στο κρασί του", παρά τις προσπάθειες που γίνονται από τρίτους της οικογένειας.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή είναι "ακέφαλος" διοικητικά, οι παίκτες του, ειδικότερα οι ξένοι είναι αναστατωμένοι και παρά τις διαβεβαιώσεις όλων πως δεν υπάρχει πρόβλημα, περιμένουν να δουν τί θα γίνει και αν θα υπάρξει διοικητική σταθερότητα.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα κάνει πράξη τα όσα είπε και θα παραμείνει στην ηγεσία της ΚΑΕ. Σε αυτό βοήθησε και η πολύ καλή απόδοση της ομάδας, αλλά και η παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής.

Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν τι σκέφτεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που πρέπει να πάρει τις οριστικές αποφάσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα