Σε ρυθμούς «Ζοτς» και… Τop-16

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει πλέον στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό που είναι αναγκασμένος να κοιτάξει μπροστά, καθώς η συνέχεια είναι ιδιαίτερα δύσκολη τόσο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όσο και σε εγχώριο. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίσουν στη Δράμα τον ΚΑΟΔ την Κυριακή (29/12) και στη συνέχεια αρχίζουν τα δύσκολα, καθώς ξεκινάει το ΤΟΠ 16 με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ

του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα του για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που έρχονται με το νέο έτος (2014), καθώς η τουρκική ομάδα φιγουράρει φέτος ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, διαθέτοντας εξαιρετικό ρόστερ και πολύ δυνατό τεχνικό επιτελείο με τον «Ζοτς» στη θέση του… καπετάνιου. Μπορεί ο Ολυμπιακός να τελείωσε τον πρώτο γύρο των ομίλων αήττητος με 10-0, αλλά τώρα αρχίζουν όλα από την αρχή και ο Έλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να παρουσιάσουν την ίδια εικόνα με τα πρώτα 10 παιχνίδια.

Έτσι η ομάδα του Πειραιά ξεκινάει με ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι παίζει στο ΣΕΦ ενδεχομένως να τον βοηθήσει να ξεκινήσει με το δεξί κατακτώντας το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτό θα φανεί πάνω στο παρκέ, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι το μοναδικό δύσκολο για τον Ολυμπιακό που έχει στον όμιλό του επίσης τις Μπαρτσελόνα, Αρμάνι Μιλάνο, Εφές Αναντόλου, Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα και Παναθηναϊκό. Συν τοις άλλοις οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν ξανά τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μέσα στον Ιανουάριο (18 ή 19) για το ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει ότι το πρόγραμμα τους επόμενους μήνες θα είναι εξαιρετικά φορτωμένο και δύσκολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα