Μπαρτζώκας: «Οφείλεται και στον Τανατζή!»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει με το «διπλό» και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιώντας μία κακή εμφάνιση στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο κακό παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά,

αλλά και στις διαιτητικές αποφασίσεις του κ. Τανατζή τονίζοντας πως έδινε συνέχεια φάουλ στους «πρασίνους».

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να το θέλει περισσότερο, φάνηκε από τον τρόπο που διεκδίκησε την μπάλα, τα ριμπάουντ και γενικά το παιχνίδι. Ήταν πιο διψασμένος. Από κει και πέρα κατέβηκε ο ρυθμό, έγιναν πολλά λάθη, πολλές βιαστικές αποφάσεις, σουτ ανοιχτά που συνήθως οι παίκτες τα βάζουν δεν το έκαναν σήμερα. Χάθηκαν καρφώματα τα οποία λόγω αντιπαλότητας θεωρείται φυσιολογικό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε…

«Κάποιοι παίκτες μας έπαιζαν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ με τις κροτίδες και επηρεάστηκαν, αλλά επηρεάστηκαν και κάποιοι Έλληνες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη, εμάς μας μένει μία πικρή γεύση. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και αυτό οφείλεται και στον Παναθηναϊκό και στις επιλογές μας στην επίθεση, αλλά και στον κύριο Τανατζή, ο οποίος όταν οι βολές στο τέλος ήταν 25-4, μας έδωσε άλλες 4. Πήρε και σφυρίγματα του κύριου Σχινά και έτρεχε από την άλλη άκρη του γηπέδου για να δώσει τα φάουλ για τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού: «Είναι ένα κομμάτι με τρεις συνιστώσες. Η άμυνα του Παναθηναϊκού με τον Γκιστ πάνω στον Σπανούλη, οι αποφάσεις τον παικτών και το πως σφύριξαν οι διαιτητές. Δεν παίρναμε τις βολές που έπαιρνε ο Παναθηναϊκός και αυτό αποτυπώνεται στους αριθμούς των βολών. Παίζουν ρόλο και αυτά».

Από την πλευρά του ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά από σερί νικών φέτος, κάναμε τη χειρότερη ήττα, όχι γιατί χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή κρινόταν ένας τίτλος. Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ, έχει ακόμα δύο βασικούς στόχους και κοιτάει την επόμενη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα