Γιαννακόπουλος: "Έχουμε καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ευχαριστημένος μετά το παιχνίδι για την απόδοση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα σημείωσε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα για να σταματήσουν τα φαινόμενα

βίας.

"Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο Τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι!.

Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους".

Σε ερώτηση για ποδόσφαιρο είπε: "Γίνετε μία εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Από και πέρα σήμερα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου κι έπειτα θα δούμε κι εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα