Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς μετά την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό, του μένει ακόμα μία νίκη απέναντι στον Άρη στο Ηράκλειο για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η απάντηση από την ομάδα του δόθηκε

στο παρκέ, ενώ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό… παντοκράτορα!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο Τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι!».

Όσο αφορά τους οπαδούς που πέταξαν ορισμένα αντικείμενα στο παρκέ, τόνισε: «Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους».

Σε ερώτηση για το που βρίσκεται το θέμα με την ΠΑΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε: «Γίνετε μία εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Από και πέρα σήμερα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου κι έπειτα θα δούμε κι εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα