Οι αποκαλύψεις...της Μελέτη (photos)

H Ελεονώρα Μελέτη αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα των τελικών καταφέροντας να κλέψει τις εντυπώσεις, με την ελλιπή μπλούζα που φόρεσε στην παρουσία της στον πρώτο τελικό, αφήνοντας τον αντρικό πληθυσμό άφωνο. Στον τρίτο τελικό η γνωστή παρουσιάστρια πήγε στο ΟΑΚΑ ντυμένη με μια άλλη μπλούζα... που ζητούσε απ’ τους φιλάθλους να προσηλωθούν στο μπάσκετ και όχι στο στήθος της.

Ωστόσο, μετά το τέλος του χθεσινού τελικού

και όταν ο Παναθηναϊκός είχε πλέον κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή θέλησε να τρολάρει λίγο αυτούς που περίμεναν να… βγει απ’ τα ρούχα της απ’ τη χαρά της, και δείτε τι ακολούθησε στο twitter με τις...αποκαλύψεις της, όπου πραγματικά ξεσάλωσε γιορτάζοντας με τον δικό της τρόπο την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον αγαπημένο της Παναθηναϊκό...με την φίλη της, όπως αποκαλύπτει με το twitter..«Mη σας κρατάω σε αγωνία γιατί έχω και τη φιέστα. Η φίλη μου η Άρα. Βγαίνει από το βαζελάρα» να ανάβει φωτιές με τις αποκαλυπτικές της φώτο!

Πρώτα λοιπόν ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο twitter, λέγοντας «Μιας που τελείωσαν όλα, είπα να πω μια καλησπέρα»…

Και αφού προανήγγειλε «περισσότερες αποκαλύψεις μετά την απονομή», απογοήτευσε χιλιάδες -followers και μη- που έσπευσαν να μπουν στο προφίλ της, ανεβάζοντας αυτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα